Selma-gkt cheryyy46 bu pozisyonda ancak bir erkek bebe durabilir 🤣🤣🤣 benim oğlum da böyle ama tabi kemik yapısı itibariyle erkek diyorum
cheryyy46 Selma-gkt bugünde gittim başka doktor çok karışık ama kıza benziyor dedi benimde kafa karisti geçen hafta erkek olabilir demişti kendi doktorum
Nazendehanim Selma-gkt kemik yapısı derken hangi kemik nasıl kemik şu kemik yapısını biraz açar mısın 😅 bakıyorum bakıyorum bir şey anlamıyorum 😂
Busrakuzeyasaf25 https://resimyukle.io/r/MIoVFJhgP9 Banada banda doktor kız olabıkır bu sekolde kız çıkıntısı olabılıyormus dedi ama pek ıcıme sınmed7
Selma-gkt Busrakuzeyasaf25 yok kuzu bu kız yaa evet kızlarda da çıkıntı oluyor erkek çıkıntısı netleştiğinde daha farklı birebir pipi olduğunu anlıyorsun zaten
Busrakuzeyasaf25 Selma-gkt hadi inşallah ya bir oğlum var bunun da kız olmasını ıstıyoruz hayırlısıyla sağlıkla
Selma-gkt cheryyy46 Valla bunda hiç belli değil 🤣🤣 benim 17+1 de net göründü ama daha başta da demişti erkeğe benziyor diye
cheryyy46 Selma-gkt bana da ilk erkeğe benzetti ama başka doktor kıza benziyor dedi 10 gün sonraya randevum var bakam ne dicek😂