Merii2704 Son adet tarihime göre hep iki hafta önde çıkıyor 27 hafta gittik 29 hafta çıktı, afet tarihinden önce mi doğar ultrason haftasına göre yani ?
Smyye1B Merii2704 Bebeğin gelişiminin o haftaya uyumlu olduğunu gösteriyor ben sorduğumda son adet tarihiyle doğar demişti doktorum. Tabii normal doğumda ne zaman geleceği belli olmaz 😊
Merii2704 İnşallah normal olur, şuan ne kadarlık diyeceğim onuda şaşırdım hep soranlara ne desem bilemiyorum son adet de 27 hafta ama 29 haftalık görünüyor 1.300 kilosu normal doğum zor gibi düşünüyorum bu seferde
Smyye1B Merii2704 İnşallah hayırlısı neyse o olsun benimde 35.ci hafta 3kiloydu haftada 500gr alıyor normal istiyorum ama bu gidişle Bizimkide zor doğar. 😇
EsraTnrgn Haftama girdim 3220 gr kilosu var. Benimde bebeğim hep 2 hafta önde gidiyor. Ama doktorum anne karnında kaldığı hafta doğum tarihini belirler dedi tabi kilosu çok fazla olursa 4.000 kilo üstü bebek olursa sezeryan için görüşeceğiz dedi 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim
Merii2704 Smyye1B önce sağlıklı hayırlı şekilde olsun tabii ama yine de normali beklemek isterim bakalım hayırlısı