DefneninLiya Kizlar merhaba Perşembe günü doktora gideceğim aşılama için ne yapmam gerekiyor bu süreçte nasıl beslenmeliyim. Çok da kendimi kaptirmamak istiyorum ama nasip inşallah 🤲
Melos90 DefneninLiya aşılama=normal yol bir şey yapmana gerek yok aşılama olduktan sonra iki gün az yat yeter
Lavinnn DefneninLiya saplıklı beslenin ben öyle yapmıştım bol bol çerez yiyin fındık fıstık çiğ badem. Ayrıca haşlanmış yumurta yiyin. Ve bence 10 gün de dinlenin aşılamadan sonra iyi oluyor.
denizmanzarasi DefneninLiya ben de yeni oldum canım ekstra bir şey olmuyor doktor ağır iş yapma birkaç gün dinlen dedi o kadar
Bebegim0101 denizmanzarasi merhaba bende sali gunu asılama oldum.Hic belirtiniz varmı??benim hicbir belirtim yokta ne gogus agrisi ne akıntı nede kasık agrisi
Bebegim0101 denizmanzarasi nezaman olmustunuz aşılama?benimde 3.günüm bugun kasıklarıma ve alt karin bolgeme arada sancı giriyor.
denizmanzarasi Bebegim0101 bugün 8.günüm geçen hafta cuma oldum, 3.günden itibaren belirti olacağını düşünmüyorum canım çok erken daha 🌸