Miniikmucizemm Van’daki hamişler selam , doktor önerisi postu açmıştım şimdi tekrar iyi bir doktor ve muayene ücreti hakkında bilgi verirmisiniz🥰
aynenkezoaynen Miniikmucizemm lokman hekim hayat hastanesi yasemin karamana gittim hiç memnun kalmadım 140₺ muayene ücreti vardı
Momy_eyyuptalha Miniikmucizemm Van lokman hekim hastanesi Emine bulut Ekinci vardı baya ilgili doktor şuan ilçede olduğum için fazla gelemiyorum artık
ebruay00 5 gün önce Van Akdamar Hastanesi’nde Şakir Aydoğdu hocamızın yanında kendi istegimle epidural sezaryen oldum zerre pişman değilim ilgisi alakası herşey harika muayene 120 sezeryan 3100 dü en son kesinlikle oneririm
aynenkezoaynen Miniikmucizemm ben şuan gebe değilim maalesef😞 ben normal kontrol için gitmiştim hiçbir şekilde ilgi göremedim ondan dolayı memnun kalmadım. Allah gebelik nasip ederse ben çok araştırdım biraz pahalı ama tuğba hanıma gitmeyi düşünüyorum Tuğba Atasaral herkes çok memnun muayene ücreti 400₺ kendi kliniği var çarşıda
Momy_eyyuptalha aynenkezoaynen evet bide Muhammed Ferhat kesmez var onunda özel kliniği var çarşı da oda çocuk tedavisi için baya ilgili bir doktor canım muayenesi 450₺ 1 aylık ücretsiz gidip gelebiliyorsunuz ayrica