ebruserdal Merhabalar arkadaşlar bugn doktora gittim ve 31 haftalıgım suyum çok azalmıs ve bebegın kilosu haftasına göre zayıf dedi havuç suyu iç dedi doktor bolbol da su Baska ne yapablirm kızlar ne olur yardımcı olur musunuz çok korkuyorum
minikportakal ebruserdal 22 den beri su azlığı çekiyorum İnan havuç suları mı denemedim deveci armudu mu yemedim hep aynıydı aynı oranda seyriyordı yani memleketimde bi doktora geldim 29 da bana günlük 3 4 litre su iç ve sola yat dedi hep öyle yaptım çoğaldı
Gorkeminannesi ebruserdal karpuz da birebir su azligina bi haftada belirgin şekilde etkisini gormustum ben
Karelinannesi ebruserdal canım hiç korkma stres yapma su azlığını çoğu hamile bi döneminde yaşıyor. Herkesin dediği gibi havuç suyu iç normal olarak da ye hemen etki eder. Günde 3 litre su içemiyorsan en azından 2 litre mutlaka ve mutlaka iç. Geçmiş olsun
ilaydasuren011 Havuç suyu çok etkili kesinlikle içmelisiniz benimde suyum azdı havuç suyunu 2 3 kere içtim düzelmişti
ebruserdal Karelinannesi ilk hamileligimde hiç böyle seyler yaşamadım bunda çok fazla şey yaşayınca korktum nedense