sevo_asc Zeynep_dinc 105 kg ile hamile kaldım şuan 108 kg tip 2 diyabet hastasıyım yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum paket gıda asla tüketmiyorum 35 haftalık hamileğim
sevo_asc Zeynep_dinc 27 haftadan sonrasında göbeğim çıktı öncesinde zaten bir göbeğim vardo haraketlerinide 25-26 dan sonra hissetmeye başladım
Meryemtolga Zeynep_dinc 101 ile hamile kaldim 36+1 olduk 6 kg aldim. Benim göbeğim 28 gibi birden bire büyüdü.
Hande123- Merveju kusmaniza ragmen 12 kilo almaniz yine cok gibi geldi bana,keske diyetisyen destegi alsaniz,doktorum beni diyetisyene yonlendirdi cok sukur hic kilo almadim
MelekBD 90 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay hiç kilo almadım bulantım coktu suan 30+2 olduk 12 kilo aldım 102 kiloyla yola devam ediyoruz 😍
Hs20 Bende ilk hamileligimde 96 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim şimdi de 105 ile hamile kaldım 15+4 günlük olduk 100 ile devam ediyoruz bakalım
2cocukluana 106 kiloyla hamile kaldim.sabah 104.7 ciktim.27 haftadayim seker cikti o yuzden paket gida ekmek hamur isi tatli yok hayatimda almadim
2cocukluana En fazla 110 sınırı koydum kendime gecmemem lazim zorlaniyorum cunku bel agrisi oluyor karnimda 20den sonra cikti
SutlacimiYedimmiBen Zeynep_dinc bnde 88 ile hamile kalip 93 ile doguma girmiştim ikinci hamileligimde 16dan sonra çıkmisti ama yine söylemesem kimse bilmezdi hamile olduğumu
Ayse_Nuryusuf01 Zeynep_dinc 89.9 ile hamile kaldım 1 ayda kusmalardan 5.4 kilo verdim 84.5 oldum şuanda kaç kiloyum hamilelik boyunca kaç kilo alırım bir fikrim yok 11+2 olduk artık doğuma kadar ne kadar kilo alırım bilmiyorum göbeğim de şuanlık bir şey diyemem daha küçük çünkü ama ne zamam çıkar merak ediyorum
Naz03 Zeynep_dinc canım 80le hamile kaldım bnmde gobegm vardı anlamıodm kesin bu hamile gobegi dedigim 20.hafta flandı.😅 18hafta sonunda hareketlerini hssettim😍