rumeysa_43 Devlete gittim cinsiyet için kâğıda yazıp veremem ben diyor böyle birşeyle karşılaşan var mı
haklisinesracim rumeysa_43 devlet hastanesindeki yoğun doktorlari bir de böyle işlere yormayın lütfen. Sonra cinsiyete yanlış bakılmış olacak bir sürü sorun kimse bunlarla uğraşmak istemez ben doktor olsam 20 haftadan önce cinsiyet söylemem kağıda falan da yazmam millet zaten saldırmaya bahane ariyor
annesinin_beybisi rumeysa_43 bir seferliğine özele gidebilirsin . devlette zaten aletler eski olduğundan tam göremiyorlar sonradan yanlis cikabilir.
bsnrd rumeysa_43 yani özele gidin bunu özeller yapıyor.devlttki doktorlar çok yoğun onları da anlmk lazm.cihaz eski olabilir vs.
rumeysa_43 haklisinesracim yormayla ne ilgisi var söylemek de aynı yazmak da aynı haklisinesracim ayrıca o da insan nasıl bizim hata yapma payımız varsa onun da var yanılması gayet doğal
-_Esra_- Kız yazar Kıza hazirlanirsin Erkek çıkar Erkek yazar tam tersi kız çıkar. Devlet hastanesinin ben tahminine kesinlikle inanıp güvenmiyorum 22. Haftaya kdr söyledi durdu birşeyler Detaylı ultrasona girip evet şu demeden inanmadım. Kendini riske atma
aslansmommm rumeysa_43 🤭 devlettekilerin baktıklarına şükretmek lazım böyle özel istekleri karşılamazlar maalesef 🤷🏻♀️
haklisinesracim rumeysa_43 devlet hastanesinde cinsiyeti söylemez bile çoğu doktor çünkü sağlıkla ilgili bir durum değil bu. Böyle şeylerle özel hastaneler ilgilenir. Devlet hastanesi çok yoğun zaten.