Zypnmlk Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim sabah kanamam oldu doktoruma gittim bebek iyi yerleşme kanaması dedi progestan verdiler iğne 3 günde bir daha önce yaşayan varmı
Kevsertugba27 Zypnmlk merhaba kanamanız nasildi acaba bende yaşadım ama kontrol bugün daha görüşmedim doktorla
Limonzeytin Zypnmlk yerleşme kanaması değlde plesentayla alakalıdır o ilk 3ay oluyo kanama lekelenmeler 11 ve 16 da yaşadm bende prulutın depot iğne oldum progestan hap ve iğne kullanmştm düzelmşti gçmş olsn
Burccu_uu Selamlar, umarım sağlıkla doğar bebisin. Hiç panik olma, aynısını yaşadım kanamam oldu progest iğnesi yazıldı sonrasında kanamam geçti ve nihayetinde cocuğumu sağlıkla kucağıma aldım.
Sacidenur Yaşadım geçmiş olsun 11. Ve 13. Haftalarda su gibi oldu bayağı ikisinde de hastanede iki gün yattım iğne vs oldum çıktım şimdi 19. Haftadayız şükür iğneleri yeni bıraktık progesteron devam ediyorum bir de çok kalkıp hareket etmiyorum yeni yeni normale döndüm
Zypnmlk Limonzeytin banada aynı iğneden verdi plasenta alakalı bişey demedi inşallah bir sıkıntı yoktur teşekkür ederim