Sevgikara 38+6 dayım son 8 gün 1 haftadır ağrılarım var ama acilmam yok nişan yok su yok doktorum yürüyüş squat merdiven çık dedi merdiven çıkarak ağrınız arttimi yada ağrısı olup merdjven çıkınca açılmanız oldumu kızlar ?
eylulabla_oluyor Sevgikara ağrı açılma olmadı ama bende çok indim çıktım 300-500 adım yapıyordum merdiven de normal doğum yaptım
Gbbc Sevgikara Valla hergün sayısızca 7 kat merdiven indim çıktım apartmandakiler alışmıştı artık beni görmeye😂😂 tam 41 haftada normal doğum yaptım
Beyazguvercin2 Sevgikara kuzu 39+6 yız son 1 günümüz var aynı durum ben de de var 😂🤰🏻Doğuramadım bi türlü
goldumsu Gbbc benim hazin son dnsjdjke 37 sonunda açılmam oldu 1 cm hurma squat yürüyüs merdiven herşeyi denedim hala tık yok 39dayız 😭 doğsun artıkın
ipekveatlas Sevgikara ben merdivenli bi eve taşındım ondan önce hic acılmam yoktu 1 haftafa rahim ağzım yumusayıp 1 cm acıklığım olmustu. daha cok olurdu ama oğlumun durusu aşağı inmesini engelliyodu. kesinlikle merdiven inip çıkmak çok etkili.
eylulabla_oluyor Sevgikara doğumu kolaylaştırıyormuş canım başlatır diye duymadım ama sen in çık yine de annemde öyle doğurmuş yürüyüşe gidemezdim diyo
Gorkemm Sevgikara ev 4. Katta her gün çıkıyorum ama yok yürüyorum squat yapıyorum sıcak suya oturuyorum adaçyı içiyorum hurma yiyorum hiçbir şey olmadı bende 40+0 olduk tık yok
Gorkemm Sevgikara aynen öyle maalesef biri mesela bir kere çok yürüyor doğuruyor bünyeden bünyeye değişiyor