Deren12 Nst de ağrı çıktı serum taktılar başına gelen var mı devlet hastanesindeyim sebep söylemiyorlar 😑
Merve234 Deren12 doğum sancısı hissetilerse nst de doğumu durdurmak ve ertelemek için serum veriliyor. Ciğer geliştirici bile vurabilirler
Denizz_48 Deren12 Bir nedeni olmuyor 33+5 haftalık hamileyim benim de geçen hafta nts de sancı çıktı için yattim 2 gün hastanede açılma var mı bakıldı kan sulandırıcı ve ciyer geliştirici iğne yaptılar şimdi evde Dinleniyorum
Gamzeates Deren12 benim de 23. Haftam da ağrım çıkmıştı rahatlatmak için serum takmışlardı gerçekten fe rahatlamıştım
Deren12 Appayipyip baskı hissediyordum hastanede yakın diye geldim öylesine sancılar çıktı serum takıldı ciğer geliştici serum fitil ne varsa yaptılar bu akşam yatış aldım bebişim dogmak istiyormuş ana ben birşey hissetmiyorum anlayamadım beklesem evde dogurucam anlamadan 😂
Deren12 Merve234 aynen yaptılar benim acı eşiğim yüksekmiş hiç hissetmedim nasıl anlamadın diyor ebeler şaşkın ☺️
Deren12 Meryemtolga 100 değerlerinde düzenli sancılar çıktı bir saati geçik nst oldum öyle iğne kararı aldılar açılmam yok sancıları hissetmiyorum ama var çıkıyor herkesin gerçekten farklı geçiyor hamileliği ☺️
edaliannee Benmde çıktı serumla geçti merak etme bide idrar yolu enfeksiyonuna dikkat et oda çok sancı ağrı yapar
Deren12 edaliannee edaliannee idrar testide alındı aynen bakalım allah vaktili dogum nasip etsin hepimize inşallah ☺️
Gamzeates Marblingg evett 😂 sadece su ama neden rahatlatıyor az öı tükettiğimiz için acaba cok değişik dimi 🙈😂
Marblingg Gamzeates bende anlamiyorum cok ilginc 😂😂 demekki su tuketimi bizi etkiliyo cok icmek lazim ama nerdeee
Gamzeates Marblingg evet ya inanın 2 lt zor bitiriyorum şimdi sıcak başladı biraz fazlalaştı ama yine az tabiii
linsmea Deren12 canım ben de yaşadım, 27. Haftamda serumdan sonra düzeldi bol su için tekrarlarsa gelin dediler. Sanırım susuz kaldım o yüzden oldu. Serum olarakta hidrasyon tedavisi verdiler zaten
Deren12 linsmea ilk serumum bitti ilk iğneyide oldum akşama yine iğne yine serum olucakmış nst sancılarım düştü suan iğne çabuk işe yarıyor