Gamzeeee16 Limonzeytin insanın kendi memleketi gibisi yok Mersin’de güzel şehir ama çok aşırı sıcak çok bunaltıyor alışık olmayınca birde bu kadar çok sıcağa hakkımızda hayırlısı Limonzeytin
Bacaksiz Denizzz01 yüksekova merkez güzel biz eşimle orda tanıştık bu 2. Tekrar gidişimiz. Orda ben 3,5 yıl görev yaptım fakat eşimi üst bölgelerine görevlendirirlerse ben 40 çıkmamış bebeğimle naparım tek başıma 😔
Dilara-14 Fatmactn_6 yaa Allah kolaylık versin asker ailesi olmak kolay değil Allah gönlünüze göre versin😊
Hafize3536 Mavisogretmen ben kıbrıs ulukışladayım kıbrıs cok sıcak kız ona göre 2 yıl tatil yaparsınız işte😚
Mavisogretmen Hafize3536 3 yıl kalacağız bakalım bebiste yeni olmus olacak o sıcakta ne yapacağız vallaha bakalım habire deniz artık 😂😂
Denizzz01 mhdmraa biz merkezdeydik içiniz kararmasın ama tehlike açısından eşinize sıkıntısı olmaz ama sosyal hayat sıfır merkezde gemerekte kayseriye çok yakın en azından sivas yerine oraya gidersiniz alışveriş veya gezmek için
Tugcek33 Fadime_1626 bizde 2021de tayin olduk, üzülerek gitmiştim Silvan’a üzülerek döndüm ilk görev yerimizdi, arkadaşlarım felan çevrem çok iyidi uzatmayı iptal ettik ama keşke kalsaydık dediğimiz oluyor🥺