H-s073 54ca teşekkür ederim ev yönünden sıkıntılı galiba çok pahalı kiralar ucuzlar da oturulacak gibi değil
Esra1610 Kıbrıs Mavisogretmen Kıbrıs çok güzel biryer lojmanlarını bilmiyorum ama lojman harici bir eve çıkmak istersen sadece özel eşyalarını al evler eşyalı
Mavisogretmen Esra1610 lojmanlarda esyaliymis ama daha lojman çıkıp çıkmayacağı belli değil bakalım 👍🏻☺️
Sakel28 boymomyz lojman çıkmazsa natoyolunda metronun karşısında siteler varmış orayı ve öveçleri önerdiler oraya bakacağız birde yakın arkadaşım Keçiören de oturuyor servis olursa belki o taraftanda bakarız ☺️ Çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için 🌸🌸🌸
boymomyz Sakel28 metronun karsısı doğukent caddesi canım , keçiörende güzel yer umarım herşey istediğini gibi olur ❤️☺️
Sakel28 boymomyz yaa Allah razı olsun, İnşaAllah seninde gönlündeki istekleri Rabbim hayırlı bir şekilde sana nasip eder 💗
Bacaksiz Denizzz01 yüksekova merkez güzel biz eşimle orda tanıştık bu 2. Tekrar gidişimiz. Orda ben 3,5 yıl görev yaptım fakat eşimi üst bölgelerine görevlendirirlerse ben 40 çıkmamış bebeğimle naparım tek başıma 😔
Dilos6342 Taşıma parası ne kadar veriyorlar kızlar bilen var mı? 500 km uzağa taşımacılar 14 15 bin ücret çıkarıyorlar. Ev içinde emlakcilar depozito+kira+komisyon diyorlar yandık yani Kiralar da çok pahali
Dilos6342 2018de 1000km yol için 3000 falan vermişlerdi şimdi kaç olur acaba Bi taşınmak 20 30 bine patlayacak🥺