eminemre99 Sefanur050820 canım merhaba bizde erzincandayiz iki yıldan beri memnunuz com şükür iki yıl sonra tayin inşallah sorun barsa canım cavolarim canım benim
Merve551 Dilara71 evet oralarda kalınıyor köylerde görev yapanlar sıkıntıydı hayırlısı olsun hakkınızda
Merve551 betiizimm İnan bende aynıyım erzurumdayım ama eşim yine yok 8. Ayım bide üzülme Allah yardım ediyor tekeli de yapıyordu oraya ev kurulmuyor diye tayin yazdık yine göcebe 🙄 Allah seninde yardımcın olsun insallah
Annis54- busraalperen hayır canım ormanlıya gidecek ve 5 ay sonra sözleşmesi biteceği için hamile hamile sen gelme dedi 😔 zaten 2 yıldır suriyede 😔😔😔
Gamzeeee16 Limonzeytin Hakkınızda Hayırlısı olsun inşallah canım biz mersindeyiz aslende bursalıyız Marmara tarafına çıksın istiyoruz tayinimiz bakalım hayırlısı
Limonzeytin Gamzeeee16 gelin gelin bu taraflar iyidir. Bende bursa doğmlym sürekli gideriz 30 senedirde kocaeli deyim😊 eşim 2ay önce mersine göreve geldi hiç beğenmemş orayı ya bende ilerde belki oralara gideriz diyodum yok kalsın orası dedi bana 😁
Mehtap93 Şuan edirne keşanda yaşıyoruz eşim burda görev yapıyordu 4 yıldır. Şırnak silopi çıktı ama ırak’a gidrcekmiş ırakta kalacak 3 yıl aile götürülmüyormuş bende hamileyim memlekete bırakacak beni morelim çok bozuk sabahtan beri ağlamaklıyım. :(((((
GizemAlkan Mehtap93 allah sabır versin canımm. 3 yıl çok uzuzn bebeşiide göremicek bakalım inşallah hayırlısıs olur onun için