Zanaservan Cananyildiz ayy o konuda biraz sıkıntı valla canım inşallah lojman çıkar da kolay kolay kiralık ev bulunmuyor orda ya
busraalperen Cananyildiz Bölümden bölüme değişiyor galiba Keşke bende gidebilsem İnsallah Kime sordunuz yani tam olarak netleşmesi için
Zanaservan Demetcigdemgundem 🥰 gerçekten öyle insanlara değer veriliyor orda inan afyondayım halen bir komşumu görememişim adam akıllı eşim bazen nöbete giderdi gece çok korkardım birşey olursa kimden yardım isterim diye hep düşünüyordüm
Demetcigdemgundem Zanaservan zor oluyor biliyorum benim de komşumun eşi geceleri gidiyor işe ben birşey olsa aklım hep komsumda oluyor inşallah rabbim kimseye muhtaç etmez bizleri zor bende birkez korkmuştum insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Dilos6342 Fadime_1626 eşiniz merkezdeki askeriyede mi? Bize de devegeçidi çıkmış bakalım nasıl olacak
Tugcek33 Fadime_1626 bizde 2021de tayin olduk, üzülerek gitmiştim Silvan’a üzülerek döndüm ilk görev yerimizdi, arkadaşlarım felan çevrem çok iyidi uzatmayı iptal ettik ama keşke kalsaydık dediğimiz oluyor🥺
Cananyildiz busraalperen hakkari Çukurca ırakta diyolarda bilmiyorum. Ama bizimki kesinlesti emniyete muhafız alayi olduğu icin gorevlendirme yokmuş
Mavisogretmen Cananyildiz aynen bende lojman olsa da olur 3 yıl idare ederiz kafasındayım bakalım hakkımızda hayırlısı . Pahalı olmayan biryer kalmadı aynen öyle dediğin gibi bende burdan getirebildiklerimi getireceğim bisey lazım olursa da ailem gönderir bakarız artık duruma göre 🥰
Cananyildiz Mavisogretmen zaten askeri posta var ptt kargonun pahali değil . Bir sekilde hallediliyor önemli olan kafa rahatlığı ve es yanında olması
Yezda000 Mavisogretmen bende kıbrıstayım güzel iyi hoş lakin herşey çok pahalı ev kiraları uçuk malesef ki
Yezda000 betul2502 lojman çıksa bile rumlardan kalma oluyor çok bakım istiyor ya malesefki mağusada lojmanda kalıyoruz biz evet kira iyi ama dağın başı market bile uzak 😒 tam bi mahrumiyet bölgesi birde uzunca zamaan bekliyormuşsun uzman eşiyseniz şartlı oluyor subay felan isterse çıkmak zorunda kalıyoruz
Askeryareni Yezda000 uzmanların ayrı ast ayrı lojmanları benim bildiğim kiradan sa elektrik su derdin yok en azından hiç bişey kullanamdım 1500 elektrik geldi lojmanda o derdin yok işte