Semanur27-K https://imgyukle.com/i/VkOedU daha önce de atmıştım buda bugün ki kan sonuc sizce nasıl ilk kan verdim betam 110 ikincisi 272 buda 3.yaptıgım degerleri yükseliyor mu düşünüyor mu doktor gitsem kese gözükür mü sizce kızlar 🤭🤭🤭
Edabykl Semanur27-K yukseliyor ben beta 2000 iken kesemk görmüştüm biraz daha bekleyip kontrole gidebilirsin hayirli olsun 🌸
2prensesannesiiii Semanur27-K canım hayırlı olsun tebrik ederim 🥰🙏🏻 Ben gebe kaldığımda betam en son2415.4 çıkmıştı doktoruma attım 1 hafta sonra gel dedi 10 gün geçti son verdiğim kandan kesem minicikti karından göründü ve bebek içinde iğne ucu kadardı🥰
Semanur27-K 2prensesannesiiii hadi ya kuzum hayırlı olsun tesekkur ederim canım bnde beklicem haftaya kadar
2prensesannesiiii Semanur27-K kuzum benim gebelik devam etmedi sen sağlıcakla alırsın inşallah kucağına aynen 1 hafta bekle 🙏🏻💫
ElifAkyol Semanur27-K Maşallah çok güzel ilerliyor 😍 Cuma günü özele gidersen keseyi görürsün diye düşünüyorum Ben özele gitmiştim beta 1453 ken alttan ultrasonla gördü 🫶🏻