Eyluladam15 Kızlar oğlum olursa cinsiyet erkek dendi ama daha belli de değil ATLAS ismini düşünüyorum eşimin de hoşuna gitti Atlas isminin yanına ne koyabilir başka yoksa tek isim mi kalmalı,?
derinnguney Eyluladam15 Dün duydum Atlas Ata diye seslendi annesi 😂 Atlas Alp de fena değil gibi sanki yanına kısa bi isim yakışıyor gibi bilemedim.
Vicibici Eyluladam15 bence atlas tek başına çok güzel bir isim ☺️ Ama illa 2. İsim düşünüyorsan Atlas Efe, Atlas Ata, Atlas Ege olabilir
Eyluladam15 Deletedmom73711 değişmezse tabi doktor değişebilir de dedi şimdilik erkek gözüküyor dedi 😂 bende isim telaşına düştüm kız olursa hazırdı zaten
Eyluladam15 haklisinesracim ama napayım başka isim bulamadım ki ya efe Ahmet Mehmet de koymak istemiyorum 😂😂
annesinin_beybisi Eyluladam15 atlas bence artık ahmet mehmet gibi herkeste var . bence farklı bir isim düşünün tabi yine sizin tercihiniz 🤗
annesinin_beybisi Eyluladam15 sorma aynı dert bizde de var bizim de kızımiz olucak isim bulamiyoruz😃 neyse doğuma kadar yolu var 😁
meltemkumsal16 Eyluladam15 benim de başta kullanıcı ismim meltemcinardi seninde Eylül 😊tam tersi oldu sonra kullanıcı adımı değiştirdim bor post açılınca hayirlisi neyse o olsun kuzum öyle bir alışıyor ki insan erkek hissederdim kiz hiç geçmiyordu aklımdan hissetmiyordum ama şimdi en yakın arkadaşım mis gibi onla konuşuyorum karnımda sadece kızım diyorum çok degisik duygular ya Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin ♥️
Eyluladam15 meltemkumsal16 evet bende alıştım oğlum aşağıya oğlum yukarıya eşimde diyorki bakıyorum da erkeğe hemen alıştın 😂😂 sağlıklı olsunda evaltlarimiz 🥰
annesinin_beybisi Eyluladam15 benim adam cok seçici ben buluyorum da o beğenmiyor 😄 zeynep , Amine kafayı bunlara takmış bunları da ben istemiyorum bir türlü ortak bir isim bulamadık iki isim de istemiyor😃
Ozgee96 Eyluladam15 ben atlas ismini com seviyorum bekarligımdan beri düşunuyorum ve simdi hamileyim 4+4 üm ve oglum olursa atlas kızım olursa Alin koyacam dedim
ozge1906 Bende Ata ismini çok seviyorum. İstersen tek isim daha hoş duruyor ama Atlas Ata da olabilir 😍