Deletedmom623737 nrsen ahahaah kirpikten bir şey olacağını sanmıyorum canım arkadaşım da öyle girmişti
Valeria Oje de sorun olmuyor, bende vardı doğuma giderken çıkaralım ya da sorun olur vs kimse bişey demedi. İpek kirpik de neden sorun olsun? Ama dolgu riskli sonuçta vücuda bir kimyasal giriyor ben olsam yaptırmazdım.
Diloss_14 nrsen 1 göz 1 saat sürüyor kalkıp adım atarsınız biraz sonra yine yatarsnz ama çok usta bir kişi yaparsa 40 dkka da biter bir göz
nrsen Armess_loya Diloss_14 Deletedmom623737 bana doğal ol diyorlar da valla o psikolojiyle doğumdan çıkınca aynı bu dayı gibi olurum anca 😀
Diloss_14 nrsen ben yıllardır kullanıyorum 2 hafta sonra ufak ufak deformeler başlıyor canım o yüzden en fazla 1 hafta önce yaptır Kİ taze dursun 3 maksimum 4 hafta sonra bakım gerektiriyor eksikleri takıyorlar yani ama ben eksiklere çok takılmıyorum ona göre bir model yaptırıyorum çok uzun yaptırırsan eksikler çok kötü durur belli olur orta halli rahat kullanabilceğin ve dolgun olsun cunku zamanla dökülüyor zaten
nrsen Diloss_14 o zaman 37. Haftada falan yaptırayım benim zten sezeryan olcak. İnş 38 den önce gelmezde beni sıkıntıya sokmaz
Diloss_14 nrsen benimde sezeryan o yüzden planlı ilerliyoruz suan ama bakalım dediğin gibi belli de olmaz perşembeye aldım randevuyu ipek kirpiksiz doğuramamm 😂 lohusa zamanında istiyorum en cokta modumu yükseltir benim kesin bir ruj sürmek yetiyor cunku ona
Armess_loya nrsen valla derdimi seveyim derdi bu olsa gerek🌸😂 sorunun cevabına gelince, dolgu vs gebelik döneminde yapmazlar herhangi bir reaksiyon olmaması için, kirpik konusunda bir bilgim yok sağlıkla doğsun yavrunuz 🧿🌸
Denzk nrsen bugün görüştüm küpe kolye oje olmayacak dedi sadece. İpek kirpipe bişey demiyorlar benim hastanemde herkes kirpikli giriyor doğuma hatta full makyajla
nrsen Denzk makyaj akar eder sıcaklara gelicek çünkü onu odaya geçince yaparm. Kaportayı toplayıp doğuma gireym belki fotoğraf çekerlerse badem gözlü çıkayım😀
Diloss_14 nrsen aman bir ton deformeden sonra yüzüm gözüm doğal olmasın bir zahmet hamilelik kiloları çatlakları yeterince psikolojimi bozdu😂
nrsen Diloss_14 aynen valla çatlamadım çatlamadım 32. Haftada çatladım daha bi tane doğurunca böyle dağıttım bilmiyorum bu 6-7 tane doğuran ablalar nasıl katlanıyor acaba🥹
Denzk nrsen benim fotoğrafçı girecek doğuma ama makyajsız ruh gibi oluyorum bişeyler süreceğim inşallah akmaz yaa
Diloss_14 nrsen senin haftalarında ben hiç çatlamadım 36 da çatır çatır oldu heryerim😂 hiç çatlamıyorum ben deme 😂
nrsen Diloss_14 kız son düzlükte çatlamışsın ya öyle olsa daha bi koyardı valla. Neyse düzelicez inşallah 😀
QUEEN088 nrsen Dolgu yasak bebeğe etki vere biliyormuş)o yüzden bende doğumdan sonra🤭yaptiricam.Ama ipek kiprik)problem diği
Askiletotomsu nrsen bel ağrısı değil ki sorun Bebeğe giden kan akışı son haftalarda sırt üstü yatarsan azalıyor Bebeği riske atamam O yüzden bı çare bulmaya çalışıyorum Oturarak yapacak yer bulmaya çalışıyorum filan
nrsen Askiletotomsu ben bunu hiç bilmiyordum hoş sırt üstü zaten yatamıyordum da bilgi için teşekkür ederim