ramonun_annesi Kızlar bugün 12 haftalık olduk yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım cinsiyet belli olur mu sizce? Ve belli olursa eşime nasıl bir sürpriz yaparak söyleyebilirim?? 🥰🥰🙏🧿🌹
girl_boy_annesi ramonun_annesi küçük bir kağıda cinsiyetini yazıp video çekinerek aça bilirsiniz hem eşinizin tepkiside sizin heyecanınız da kayıt Altına alınmış olur 💖
Duy_gu ramonun_annesi ben ayakkabı almıstım canm kutuda o şekilde verdim sende öyle yapabilirsin fakat 12.haftada daha yeni belli oluyor cinsiyet ben 18. Ci haftada öğrenmiştim net olarak
ramonun_annesi QUEEN088 yani güzel fikir aslında yada kız ise kız ayakkabısı erkek ise erkek ayakkabısı olmaz mı 🥰
QUEEN088 ramonun_annesi Oda olur kuzum🥰Ya senın yerıne heyecanlandım 😁😁😁İnşeAllah )Bende o haftaya gelim 🙃ögrenim)
ramonun_annesi girl_boy_annesi ben öyle şeyleri yapmaya çekiniyorum ya bu huyumu sevmiyorum karşımdaki eşim ama bu tarz şeylerden utaniyorum 😔
ozlemmmm6161 ramonun_annesi erkekler erken gösterir diyorlar , kızlar geç diyorlar bende merakla bekliyorum 10. Haftadan giidyorum☺️
QUEEN088 ramonun_annesi Bende4 yil gecse bile unutmadim 😁😅Ama Kocam cinsiyyeti 20 haftada ogrendi 🤣Ben)Ona soylemisdimki bilmiyom baktirmadim 🤪
Eyluladam15 ramonun_annesi şimdilik erkek gibi ama değişebilir alışveriş yapma 2 hafta sonra net belli olur dedi canım :)