gamzecee Kızlar temmuz ortası gibi doğum gözüküyor hastane çantamı hazırlayacağım ilk hemşireye verilen kıyafeti Müslin alt üst takımı var içinde bir tane zıbın versem battaniye olarakta 4 kat Müslin örtü versem acaba uygun olur mu yoksa üşür mü
Omay0707 gamzecee bence üşür kuzum hastaneler soguk oluyor strel olması için Siz normal pamuklu ve fazla kalın olmayan battaniye Verin müslin baya serin tutan bişey hastane ortamından sonra giydirebilirsiniz
gamzecee Omay0707 şu an üzüldüm foto çekimi için güzle olurdu diyordum ameliyathanede ama üşümesinde olmasada olur o zaman sadece ve az parçalı beyaz bir hastane çıkışı bulamadım ya😔
Omay0707 gamzecee hepsiburada da yeni dogan 5li çıkış var 120 tl gibi bişeydi ilk olarak sade biişi giydirirler çünkü kirleniyor otomatik olarak cekim yaparken müslin olanı giydirirsiniz dogumhaneden odanına geçtiginizde klımayı kendiniz ayarlıyorsunuz yani bizim buralarda öyle 😊 Odayı sıcak yapar giydiririr cekim yaparsınız😊ama ilk olarak biraz kalın olmalı
RaYaRY gamzecee canım bebeğin giydiği ilk kıyafete çok özen gosterme çünkü ilk biraz islak oluyo yikamasalar bile kan alma o bu sorun oluyo ben ilk kiyafeti onemsemedim ikinci kiyafetini güzel kombin koydum hava aşırı sıcak bende acaba kalın mi oldu dedim ama yenidoğan bebek anne karnındaki sicakligi ariyo diye herkes olmadı odaya geldiğinde soyariz 😂