Tuana_ Kızlar yarın tam 40 hafta oluyoruz kızımın gelmeye niyeti yok 2 gündür sancım oluyor oda büyük ihtimal yalancı sancı alt tarafım acıyor oda açılma oluyor dediler ne yapsam ya benim kız içeriyi sevdi gelmesi yok
Malikadir Tuana_ Benim de son 3 diyor ama yalancı şancı ve eğilirken acı oluyor. Bol bol yürüyüş sıcak suya oturma ve egzersiz yapıyorum bakalim ne zaman gelecek🙃
Tusime Tuana_ merhaba , nasıl ve me zaman doğum yaptınız. Bugün son 1 gün görünüyor ben de aynı durumdayım. Sancı falan yok
Tuana_ Malikadir benim son 1 bitti işte de nasıl olcak bilmiyorum yürüyüş yapmaya vaktim olmuyor gündüz çok sıcak çıkamıyorum akşam da fırsat bulamıyorum bakalım ne olcak
Minigin_annesi0 41de geldi benim kzım oda suni sancı ile 😂 doğumhaneye çıkana kadar sancım yoktu doktor el attı sancı başladı suni ile destek verdiler 🤭
Tuana_ Minigin_annesi0 ay kız suni sancı demeseydin korkuyorum ya suni sancı verecekler diye uslu uslu bekliyor benim hanım kız bakalım sonumuz ne olcak
Malikadir Tuana_ evin icinde egzersiz suquat hareketleri yapabilirsin. Doktorum 41e kadar bekleriz olmazsa suni verir doğumu başlatırız dedi inslalah gerek kalmaz.
Tuana_ Malikadir kız senin doktor bekleriz demiş gene bana cuma günü gel yatırcam dedi inşallah kendi sancım gelir 🙏
Tuana_ Minigin_annesi0 😀😀 inşallah hayırlı doğumlarımız olur canım benim kendi sancım çok gelsin istiyorum amma oda ara ara az az geliyor hayırlısı olsun bakalım cuma yatış yapıcaz bakalım
Malikadir Tuana_ 41e kadar yolu var cnm. Her doktor farklı demek ki. Şu an randevu bulamıyorum gidemiyorum bakalim ınsallah kendi sancimiz gelir gerek kalmaz suni ye
Tusime Tuana_ kaçıncı hafta oluyor tam olarak:) gözleriniz aydın. Sağlıkla büyütün .normal sancı ile mi doğum yaptınız
Tuana_ Tusime 40+1 günlükken doğum yaptım ben aslında normal doğum olacaktı ben sancıya dayanamdığım için sezeryana döndürdüm ve sezeryan oldum sizinde son günleriniz ise bol bol hurma ye yürüyüş yap ki açılman olsun kolay doğum olur inşallah