anne96 kızlar ıkı gun once camasırları yıkamıştım ıslak bır sekılde kalmıslar nisan dogumgunu derken evde degıldık unutmusum😅 sımdı en kısa programda deterjanla mı yıkayım yoksa sadece durulama mı yapayım sızce ?
ilkbebekim anne96 olur öyle şeyler hangimiz yapmadık ki 😂ben öyle olunca kısa programda yıkıyorum bence siz de yıkayabilirsiniz o ıslaklık kokusu kalmasın diye 😊
Gamzer anne96 Deterjanla yumuşatıcıyla normal yıkadıgın şekilde yıka canım. 2 günde baya kötü kokmuştur çamaşırlar
Eslem_1 Ben hiç unutmadım ama Kokmuşlardır muhtemelen şahsen ben olsam Kısa programda değil de aynı programda deterjanla tekrar yıkardım az buz değil 2 gün boyunca orda ıslak şekilde durmuş
Nurrrtkn42 anne96 hangimiz unutmadık ki çamaşırları😂Kısa programda deterjanla yıkadım diğer unuttuğumda da yumuşatıcıyla yıkadım sadece koku gitti zaten
Oesra Kısa programlar her zaman daha fazla enerji harcar. Eko mod ayarının saati daha uzundur ama adının ekonomik olmasının sebebi daha az enerji harcamasıdır.
anne96 anne96 sag olun arkadaslar yıkadım ama kotu bır koku olusmamıstı zaten ama yıne de uzunda yıkadım 🤭