_fatima_1234 Kizlar merhaba ben folik asit kullandm sonra mg d vitamn difaston ilaci sizlere doktor ne yazmiwti sadece merak ediyorum
Fatmaztrk Haftadayim sadece folikasit kullanıyorum takviyelerle 12. Haftadan sonra baslayacakmis sanirim
_fatima_1234 sliya30 bence hayir banada ilk evvel baska doktorum folik asit yazdi sonra 1 gece kanamam oldu sabaha gecdi hemen doktora gitdim az oldu terslikden doktorum 1 aylik izinliydi bende ayni ayda hamile kaldim sonra bawkasina gitdiyimde bakti ve kanamaya dair bisey olmadigni soyledi ve bu ilaclari yazdi ama folik asit omega d vutanm falan hepsi 1 tane ilacin icerisidinde bulunuyor eyer konturole gitdiysen biseyin yok dediyse ihtyac yoxtur demek amma bu ilaclarin faydali oldugunu ilk 3 ayda onemli oldugu okudum
Sabibo _fatima_1234 İlk 3 ay qorunması lazımdı, riskli olub yəqin sizdə də. Mən 5ci ayına qədər duphaston içdim dozası artıq artıq, tonusa görə şam yazmıştı, folik asit içirdim birdə hormon düşük idi deyə iynə yazmıştı
Fatmaztrk _fatima_1234 doktordan doktora değişiyor canım verdiği takviyelerin zararının olacağını sanmıyorum
_fatima_1234 denizasigi folik asit vitamin olarag okudum internetden amma oyle oldugunu bilmiyorim b 9 muw yiyeceklerde olmadigi icin gunluk ihtyac gibi yaziyorlar oyle biliyorum ben
denizasigi _fatima_1234 ilk 3 ay içmeyi öneriyor doktorlar folik asit ben bıraktım artık kullanmiyorum 12 hafta bitti çok şükür..
_fatima_1234 Sabibo difaston menim medemi yaman gune qoyub inaninki sizden uzag mene 3 aya kimi mende 1 gece pembe qan fason geldi sehere kecdi agardi rengi hekime gedende dediki hecneyin yoxdu amma yenede her ehtimal analzi verdim yazwu cixdi indi dermanlarmi edirem wukur yazwiyam gorey ne olur sabahda oz hekimim gelib onun hanina gedecem insAllah yaxwi deyer