Sahiner Dun hastaneye gittim cok sancim vardi bellimde kasiklarimda bide arkadan zorluyan bisey vardi ,agri kesici verdiler gecmedi 1 santimetre acilma varmis agrim ilaclada gecmeyince popoma morfin vurdular agri hala kesilmemisti bi kac saat sonra agriyi hissetmedim ama karnim cihaz bagladilar kalp atisini bide sanci varmi diye bakmak icin sancim vardi ama hissetmiyordum acilmam 1 parmakla kaldi 8 aylik hamileyim 20 gunum var daha ama acilma olmasi icin ne yapmam gerekir ? Bol bol yurudum merdiven inip ciktim ama pilates topuyla egzersiz yaptim hurma yedim ama hic bi gelisme olmadiKanamam da geldi ama acilma 1 parmakla kaldi
Gulsenkaragoz Sahiner çatin dar olabilr veya pelvis kemigin sertse eger cocuk kanala inemiyordur o yuzden acilma olmayabilir
Hatunnn Sahiner canm 4 cmle kalip sezeryana donen arkdaslarim olduu malesef, olcagi varsa bsey yPsanda yapmasanda olucak inslahh bi avazda rahatlarsinn 20 gun normal daha ilerleyebilir sen yuruyuse devam et
Sahiner Gulsenkaragoz bekliyorum uc gun oldu daha bi gelisme yok gucum dermanim kalmadi yurumekten merdiven inip cikmaktan
Gulsenkaragoz Sahiner benim kadar yuruyup merdiven cikan olmamistir hayirlisi hangi dogumsa oyle gelsin saglikla evladın sezaryenden korkmaniza gerek yok icinizi ferah tutun kendinizi salmazsaniz hemen iyilesirsiniz
eti 3 gun once muayenede sancim cikti 1 parmak da acilma varmis. Ama devami gelmesi. ara sira kasilmalar oluyo ama duzenli degil. Pelvik kemigim inanilmaz agriyo. 39+3 oldum. Duzenli sanxi nasil tahmin edemiyorum ki. Regl agrim var, popom bacaklarim inanilmaz aciyo.