eminemre99 Kızlar ayrıntılı ultrasyon doppler demek mi bn ilk kızda detaylı oldum yarım saat falan sürdü. Orda bir jagit verdi doppler falan diyordu hatrladigima göre bana doktor bir hafta geriden geliyor dedi hani doppler ayrıntılık demek
Damlacaa Doppler ultrasona verilen ad , örnegin bebeğin kalp atışını duymak için bende eve cihaz aldım o da doppler diye geçiyor genel adı çokta önemli bir şey değil
Damlacaa eminemre99 yani sanmam ama çeşitleri varmış ses dalgasini yoğun veren az veren mesela renkli ultrasonada renkli doppler deniyor. Detaylida yine aynı şekilde ayrıntılı doppler olarak geçebilir. Bence genel bir ad o
eminemre99 Damlacaa evet anılır canım sadece geçmiş zaman hatrlamiyorum canım detaylı gitcem inşallah haftaya canım tam öğreneyim dedim internetten baktım ama burdaki arladaslar daha iyi bilir dedim evet kağıdın izeinde yazıyordu büyük harflarle
Damlacaa _Arslan_ 300 TL gibi bi fiyata aldım ben n11 den . 11. Haftadan sonra bebeğin kalp atışını dinleyebildik çok paniktim hareketlerinin hissetmedigimden acbaa bişey oldu flaaj diye endişeleniyoduj iki güne bir doktorun kapısındayim o yüzden aldık
Damlacaa Sevgiiss şahsen yarıyor her gece yatmadan karnıma yağ sürünce eşimde hemen getiriyor cihazı kalp atışına bakıp rahatlıyoruz teknelerini hissetmeye başlasam artık kullanmam ama henüz hissetmedigimden endişeleniyorum işte