Merveesila01 İnşallah bende olumlu sonuç alırım kanda canım, rabbim sana sağlıklı sıhhatli rahat gebelik nasip etsin Allah bağışlasın yavrunu🙏🏻💖

Powergirls Çok üzüldüm canım benim oy melek olmuş, şefaatçi olsun inşallah ahirette ana babasına🙏🏻🙏🏻 Allahım sana da tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, rabbim kucağını doldursun inşallah kuzum💖

Nurten2610 bende iğne oldum bu ay yeniden hamile kalmak için ama hiçbir etkisi yok ignenin bende 4.kez vuruldum bünyem mi alisti iğne mi bozuk anlamadim gitti 🙄

Nurten2610 göğüslerim aman aman bi ağrı yok canım ama hassasiyet var kasıklarımda ise çatlatma iğnesinin 3 ve 4 günü oldu gaz ile beraber yürüyemiyoruz iğnenin etkisindendi sanırım taa düne kadar da olmamıştı ama dün gece 11 de acayip bir sızı kramp hissettim sağ kasıgıma yakın bir ağrıydı 3 dk aralıklarla yarım saat boyunca onu yaşadım hep uzandım kalkmadım çok ayağa batar giriyordu çünkü bir de bu sabah oldu aynı sızı 5 dk sürdü şuan yok denecek kadar az ama bel ağrım çok fazla sadece canım biraz uzun oldu ama inşallah yardımcı olabilmişimdir

Powergirls psikolojik de olabilir kuzum bende çok belirti aradım ama çok hissetmedim bazen hissediyor insan bazen bir belirti yok gibi bünyesel mevsimsel de olabiliyor sen içini ferah tut, bende ilk kez vuruldum öyle aman aman bi kasık ağrısı hissetmedim ilk vurulduğum 3 gün içinde yumurtalama ağrısı hissettim canım düne kadar da başka ağrı olmadı dün kasık ağrım vardı yarım saat sürdü sabahta oldu şuan kesildi yok bel ağrım var sadece

nurellmas7 hamile kaldığım zaman hepsi vardi kalmadan önceki vurulduğu iki ignede de bu ay hiç yok acaba diyorum iğne mi bozuk ama iğne vurulduktan bi gün sonra gebelik testi denedim icim rahat etsin diye kopkoyuydu demekki dedim etki etti ise yaramadi diye düşünüyorum bu ay olmadı heralde yalandan da olsa iğneden etki olurdu 0 etkisi anlamadim gitti bende mi sorun üsüttüm heralde diyorum burnum tıkalı baş ağrım çok ignenin etkisi de olabilir diyorum anlamadim gitti hamile kaldığım ay hasta olmustum hemen bünyem zayıflıyor heralde kafamda deli sorular iğne etkisi geçse de test yapip rahatlasam diyorum 13.gun de öğrenmiştim hamile kaldığım ay 😑

Powergirls Olabilir canım mevsimselde olabilir havalar bi tuhaf birden sıcaklar bastırdı insanın bünyesi de şaşıyor şuan kaçıncı günündesin

nurellmas7 daha 5.gundeyim takip etmeyecem dedim ama basladim yine varsa çıksın yoksa da çıksın bunaldim artik düşünmekten kafam rahat olsun istiyorum 😑

Powergirls seni çok iyi anlıyorum bende öyle demiştim ama 10. Günden başlamıştım dayanamıyoruz😅🤦🏼‍♀️

minikumutlar ay inşallah kuzum bi gün daha bekleyip beta vermek istiyorum sonra üzülmek istemiyorum ah şu merakımız ya nolcak bilmiyorum sabredemiyoruz rabbim kucağımızı doldursun canım hayırlı haberler inşallah 💖💖