ebru_mert Amazon çok ağrılı bir dönem ama bağırması gerekmez biraz bebeği için güçlü olmalı yürümedikçe her kalktığında daha şiddetli ağrı hissedecek yürüdükçe alışılcak vücudu dikişler kaynıcak
Eslem_1 Denzk bunlar mazoşist herhalde ağrıdan acıdan mı zevk alıyorlar anlamadım bırak kafayı yesin yazıp güldüklerine göre 😀
Denzk Eslem_1 Bence de ya manyaklar 2-3 kişi yazmış birde istemsizce güldüm falan. Allah onlar gibileri çevremizden uzak tutsun ne diyeyim 🤷♀️
Eslem_1 Amazon geçmiş olsun hastanız nasıl oldu acaba merak ettim doğrusu.. Ameliyatla ilgili ne gibi bir problem olmuş hala hastanede mi yatıyor ?
Damyavuz Amazon bence lohusalıkla alakalı gerçekten çok zor. Bence aklı başında birini konuşturun yeni acılar, yeni birey, evde bozulan düzen lohusalık her şey insanı çok etkiliyor. Yanında durun tek bırakmayın
Ebru021 Amazon Onu anlayabiliyorum bende çok ağladım eve gelince çünkü hastanede iğne serum veriyordular iyiydim yine biraz ama eve gelince çok kötü oldum belim karnım çok felaket agiriyordu ne uzanabiliyordum ne kalkabiliyordum bebeğimle ilgilenemiyordum ama yürüsün yurumese çok geç iyi olur ne kadar yuruse o kadar rahatlar
SARAras61 Amazon braz canı tatlı onun naza çekmiş yürümesi gerekki iyileşsin yatarak daha çok ağrısı olur özellikle ilk günler çok yürümek lazım ben iki gün çok şiddetli ağrım oldu ama yürüdüm direndim atlattım ilk hafta dışarı çıktım on onbeş güne bişeyim kalmadı
honeyland Denzk kafayı yemiş cümlesine güldüm ben ne saçma sapan duyar kasıyorsunuz arkadaşım 2 kişi olmuşsunuz konuşuyorsunuz Anlamadan etmeden . Bir size rahatsızlık vermiş benim güldüğüm ne hikmetse ruh hastaları ….
AnneMeryem Amazon arveles içmiştim ben günde 2 tane. Ama o kadar ağır ağrım yoktu, ilk birkaç gün anesteziden dolayı başım çok ağrıdı onun için de kahve iç demişti doktor. Kahve rahatlatıyordu. Bilemedim.
KadersizMelek Amazon 15-20 gün beni her gün kestiler diri diri öyle bir acıydı, yani kadının acısı çok normal herkes bir değil. Aynı gün ameliyat olduğum kadın ben yürüyemezken o normal doğum yapmış gibi koşturuyordu birde. İnanın herkeste farklı
Amazon Sumiire @Eslem_1 Ameliyat sonrası olabiliyormuş ateşi çok yüksekti biz götürdüğümüzde yatırmışlardı bugün taburcu olacak şu an genel durumu iyi ama ağrıları devam ediyor. Doktoru 10 15 gün ağrı olması normal hemen toparlanmam lazım diye düşünüp kendini yorma yavaş yavaş yürüyüş yap demiş. Yemek yemiyor ağrım var diye günlerdir midesine bir şey girmedi ilaçlarla uyursa da uyuyor bel ağrısı da çok fazlaymış ama geçer demis doktor