_gmzenur_ Raziye_artrk benimde 7 gün var kuzum senin gibi kararsızım yapıp yapmamakla🤷🏼♀️Her negatif gördüğümde üzülmekten yoruldum artık 😓 senin belirtin var mı ?
Raziye_artrk _gmzenur_ dün miğdem bulandı biraz öyle başka yok bende negatifi görmek istemediğim için kararsızım ya geçen ay kimyasal geçirdim reglime dört gün var iken silik çizgiyi görmüştüm
leona98 Raziye_artrk bazilarinda onceden gorunur bazilarinda gorunmez. Mide bulantisi bu kadar erken olur mu bilmiyorum. Ama emin olmak rahatlamak icin kan verin 🙏🏻
ecem0509 Raziye_artrk normalde 7 gün biraz erken tabi 7 gün de öğrenen insanlar da var fakat eğer siz üzülürüm buna takarım diyorsanız bence de yapmayın. Benim de 5 günüm var son güne kadar öğrenmeyi düşünmüyorum pek.🙃
_gmzenur_ Raziye_artrk anladım kuzum ben dayanmadım sabah yaptım test belli belirsiz bir çizgi var henüz 6 gün var inşallah koyulaşır testim yarın sabah tekrar yapacağım 🙏🏻
Nnanaa 4 yılını testlerle geçirmiş biri olarak adet gününüzü bekleyin derim. Erken öğrenip kimyasal görmek daha yıpratıcı. Belirtiler adet ile aynı zaten anlamaya imkan pek yok.