balkupummm 20 günlük bebeğim var. Her emzirmeden sonra gazını çıkaralım tabi çıkaralım da geri uykuya geçemiyor ki. Cin gibi oluyo gözleri 😩😂 yüz üstü çeviriyorum pışpışlıyorum yok uyumuyor. Ee ne oluyor bu sefer tekrar emzir😁 tecrübeli anneler ne yapabilirim bi yol gösterin🙏🏻
Deletedmon00881 balkupummm valla 40 na kadar böyle canım, uyku düzeni asla olmuyor, çok nadir bebeklerde ilk ayda uyku düzeni var, mesela 3 çocuğum var sadece biri o ayda uyuyordu diğer ikisi senin dediğin gibiydi..
Elisam123 balkupummm anneliğe hoşgeldin canım 🥰 inşallah gazlı bir bebek değildi ilk bebeğimde gazdan perişan olmuştuk 4 aylıktan sonra düzene girmişti
balkupummm Deletedmon00881 o kadar çok bekliyorum ki şu 40 I . Tüm umudum onda eğer kırkından sonra da böyle olursa 😢 daha sonra gazını çıkarınca kendi uykuya geçiyor mu ? Uykusu açılmıyor mu Peki ?
Deletedmon00881 balkupummm 40 tan sonra her hafta farkediyor canım, 3. Aydan sonra gaz sıkıntısı yarı yarıya iniyor, her bebek farklı ama canım, inşallah tez zamanda düzelir..
balkupummm Deletedmom623737 anlatamadım sanırım ben gazlı bir bebeğim var demedim. Hani her emzirmeden sonra gazını çıkarın diyor ya doktorlar bende öyle yapıyorum ama uykusu açılıyor , sonra nasıl uykuya geçirebilirim onu soruyorum 😊
balkupummm Elisam123 hayır çok gazlı bir bebek değil de doktorlar diyor ya her emzirmeden sonra gazını çıkarın diye , ben de öyle yapıyorum ama sonra uykusu açılıyor geri uyutmak için ne yapabilirim diye soruyorum askında 😊
Deletedmom623737 balkupummm uyandıktan sonra cıkarın gazı doktorlar önermiyor ki zaten uyumuş bebeğin gazını çıkarmayı memede uyuya kalıyorsa dağıtmayın uykusunu
Elisam123 balkupummm uygulama var çok işime yaramıştı ordan elektrikli süpürge sesi fön makinesi sesi otobüs çalışma sesi falan var yanina açıp koyunca kendiliğinden uyuyordu kiziim 3 yaşına girecek hala bile bu üçünün sesini duyduğunda yatar uyur bazen evi supururken bir bakiyorum uyumuş 🤣