seriseri10 Powergirls ben ilk kızımda deli gibi forumlarda gzerdim aşırı kafaya takardim sonra dedimki olmuyosa tedaviye basvururuz amaaan hem yazın tatile gideriz dedim bı baktım bebeto selaaaamin aleyküm dedi😂
Hamideersin Powergirls kafada olursa olur olmazsa olmaz diye dusununce kaldim ilkine ikincisi haberim bile yoktu ruhum duymadi 1 yil daha beklicektim amadogru zaman suanmis
[silindi] Canım ben 8 ay bebek diye yattım kalktım olmadı , sonra korona oldum 1 ay yattim bebek bile demiyordum eşimle ayrı duruyorduk . Ondan sonra kendime daha gelememisim bile sonraki ay hamile kaldım
Eylul2019 Powergirls evt ben 1 bucuk sene denedik ve her ay aklimdaydi..her ay test yaptim sukur sonunda oldu
meltemkumsal16 Powergirls bende sırf kafamdan atmak için ise girdim 1 ay çalıştım hamile kaldim çıktım 5 ay denedik 6.ayda oldu 😊😊
Powergirls meltemkumsal16 bende evde iş yaptığım da kaldım ama o zaman da aklıma gelmişti testte yapmistim😁
aslicatkin Powergirls cok kafaya taktım baktım olmuyo vardr bı hayr dedım akısına braktım o ay hamıle oldugumu ogrendım cok kafaya takmamak lazm
nonparisienne Powergirls bebek fikri varken hamile kaldım ama olmazsa ya tutmazsa stresine girmedim en fazla bir yıl deneriz o sırada ne kaybederim diye düşündüm, deneyip deneyip her ay test yaptırma gibi bi düşüncem yoktu reglim gecikirse test yaparım dedim hep
Mferideb Powergirls başta eşim cok istedi hazır değilim dedim aklımda yoktu cünkü ama sonrasın da elbet bigün hamile olucam zaten çalışmıyorum evdeyim diye diye kendimi sürece adapte etmiş oldum sonra bi baktım hamileyim 🥰 duygusu bambaşkaaa
Dlr48 Powergirls ben kalamadım ama benım yumurta rezerv azlıgımda varmıs en son ıkıncı denememde tüp bebekle kaldım ama onuda aslında o ay transfer olmayı pek düşğnmemiştim kısın eşimle tatıl falan yaparım dşye dusunmutum o ayda hıstereskopi oldum ilk transferim kimyasaldı ikinci tutu yanı bır tuk atmıstım😀
Dlr48 Powergirls ama onuda oyle kafasından insanın atmasıda kolay değilki yinede bir şekilde düşünüyosunn her nekadar takmamaya calıssanda her ay sonu adet zamanı oldumu olmadımı diye ama gercekten sen ıstedıgın kadar dusun o ne zaman isterse ozaman geliyo akısa bırakmayı dene
43serife Powergirls bebek fikri sürekli akildayken hamile kalınmiyor bence kendimden biliyorum her ay adet günüme kadar sayardim olmazdı 10 ay falan denedik en son ay hiç aklıma bile getirmedim hatta unutmuştum bile bı hesaoladim adetimi 2 3 gün geçmiş bile sonra test yaptım çift çizgi çıktı 🙄☺️
2koftemom annesinin_beybisi bu aklından atma olayı her dk düşünmekten değil.iliski esnasında ilişkiyi yasamak yerine ilişkinin tadını çıkarmamak kendini salacaksin kafan boş şekilde ilişkiye gireceksin zevk alacaksın ki vajinan çalışsın duyguların hareketlensin çocuk öyle oluyor kuru kuru hadi bu bizim gorev yerine getirelim gibi biseyle olmaz normal.zqmanda düşün ama ilişkiden zevk almazsan olmaz
annesinin_beybisi 2koftemom biliyorum . biz o sekilde de denemistik asla çocuğumuz olmayacak bari anı yaşayalim dedigimiz zamanlar da oldu ama yine de olmamıştı. o yüzden ben vakti gelince olduğuna inanıyorum.
2koftemom annesinin_beybisi bizde korunmadik olmadı. Birhun korunduk birgun korunmadik o şekilde tuttu tutma sansi yarıya indigi halde nasip iste