Rmyskrkus Ilk bebeğim sancılarla doğum başlayıp suni sancıca almama rağmen dogmayip kafasi sikisince sezeryan ile 38+4 te kucagima almistim ama bu hemileligimde 34 te bebek dogum kanalina girdigi için sancılarım başlamıştı 36.0 ya kadar içerde tutmak için çaba sarf ettik .bugün kalp ve tansiyonum olduğu için genel uyutularak ameliyata alındım çıktığımda bütün ailem ağlıyor kafayı yiyecektim bebek burdaki diyorum korkma iyi diyorlar nerede diyorum size diyorum iyi ama yogunbakimda diyorlar dedim yalan söylüyorsunuz meğer ben ameliyathanede 2.5 3 saat kalmışım sıkıntı olmaz biraz oyuzden alıyorlarmış oğlum şuan kuvoze yoğun bakıma aldılar nefes sıkıntısı çekiyormuş daha hiç göremedim 1 hafta 10 gün desteğe ihtiyacı varmış 3260 gram doğum yaptım lütfen bugün cuma bize dua edin 1 gün diyorlardı 1 hafta 10 gün diyorlar
Mrymarvs Rmyskrkus Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda evinde sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Nesrinim Rmyskrkus geçmiş olsun allah oglunu sana bagislasin insallah saglikla kucagina alirsin merak etme .
Lamia Rmyskrkus rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip eder inşallah benimde erken doğum riskim var sana ciğer geliştirici iğne vurmadılar mi?
Nlyakts Gecmis olsun canim Allah tez zamanda kavustursun sizi 💕bisey sormak istiyorum bende de yuksek tansiyon var 38 haftaligim yuksek tansiyonla normal dogum yapilabiliyormu yoksa sezeryana mi aliyorlar bilginiz var mi bu konuda