Rummmi zeynonunannesiiii Yorgunluk var çalışıyorum gerçekten son bir haftam kaldı doğum iznine umarım sonrasında da sağlıkla doğarr
09Zeynep09 zeynonunannesiiii Gece uykusuzlukla oturdugun yerden kalkamama ama en güzeli Bi gün daha geçip kızıma kavuşmayı yaklaşmak olmak sizin nasıl geçiyor
Anaadayi zeynonunannesiiii 3.5 hafta sonra bekliyoruz dedi doktorumuz hafif çatlak gibi bişi oldu Kırklareli güreşçileri gibiı gibi yaglaniyorum sürekli bugün esneme hareketlerine bakicam son haftalar için bebek 2500 olmuş 3 haftada 800 gram daha alsa yetiyor muz pekmez yiyorum hala araştırmalara devam ediyorum doktorlar ne diyo bu hafta için yapılması gerekenler vs mide yanması var gaviscon kullanıyorum hala onun dışında haftaya çatal kontrolüne gidicem nstye girmeye başladık her kontrolde
Tanemveannesi_ zeynonunannesiiii 36+0 eller ayaklarda şişme , kasılmalar , nefes problemleri böyle gidiyor bugün kontrolumuz var bakalım ne yapıyor benim yaramazim.. Sizde neler var ?
zeynonunannesiiii 09Zeynep09 Kasılmalarim arttı nstde ağrı çıktı doktor cuma günü yatış verdi pazartesiye kadar kaldım hemde enfeksiyonum vardı tedavi gördüm ağrı sızı var tabiki bol su dinlenme düzenli beslenmeyle inşallah 38. Haftayı görürüm ☺️
09Zeynep09 zeynonunannesiiii ~~ Geçmiş olsun inşallah görürsünüz bakalım bizim minik ne zmn gelicek hazirn 20 de olur dedi doktor ya bakalım
Sadriye35 Tanemveannesi_ 35 de benim de sabahları ellerim şiş uyanıyorum korkyorum ilk gebelik normal mi böyle olması
wiLL 35+5 haftadayim ayaklarım ellerim şiş. Ayakta biraz dursam ayak ağrısından mahvoluyorum. Yatakta donerken sanki savas veriyorum 😁 37 de çatı muayenesi olcam bakalım az kaldı doğuma
kubumom Ayaklarım ve ellerim şişiyor çok şaşırıyorum ilk kez böyle iriler 😁 ara ara belimden sancı vuruyor ama hemen geçiyor, iyice ağırlaştım hareket edemiyorum resmen. Az kaldı diye de panik oluyorum bir yandan 😁
Nurefsan16 Sürekli yorgunluk var yatakta dönmek artık çok zorlaştı ama çok şükür az kaldı , kısmetse normal doğum , düşündükçe stres basıyor
Tubaanne1 Ellerim ayaklarım şişti ilk defa böyle oldu geçmiyor artık. Nefes problemleri artarak devam ediyor ama heyecanım hepsini bastirabiliyor 😁
Hoppala Bi sıkıntı yok. Yatakta dönmek bana da aşırı zor geliyor. Bebiş döndü aşşağı ama kanala girmedi daha yukarda, sizin ?
Tanemveannesi_ Sadriye35 normal ödem topluyoruz bnde 35 den bu yana böyleyim 🥲 avuçlarımi sikamiyorum yürürken ayaklarım açıyor artık bı yere giderken terlik giyiyorum 🤣
Smyye1B zeynonunannesiiii 36+1 kalça Kasık ve alt tarafımda ağrılar var dün biraz su sızıntım oldu galiba oğlum beklenmeyecek.