Vanilyasekeri34 Devamlı meme istiyor saatlerce versem aranıyor . Vermek istemiyorum ama mecbur durmuyor, phlips avent kullanıyorum. Bebeğim 4 günlük. Siz neler yapıyorsunuz
star3star Vanilyasekeri34 annem yeğenim doğduğunda odaya hemşire getirdiğinde direk ağzına alışsın diye emzik vermişti😄ben henüz doğurmadım ikizlere hamileyim annem herhalde yine aynısını yapar😂
Sgnn Vanilyasekeri34 benimde öyleydi sütünün geldiğinden emin misin canım. Benim gelmemiş boş meme olarak çekmiş 3. Gün masajlarla pompalarla getirttik. Emzik veriyorum ama çoğu zaman kullanmıyor tutmak istemiyor. İlk 3 ay yaptığı hiç birşey alışkanlık olmuyor zaten.
HHhhK Vanilyasekeri34 memeyi sagin nekadar ciktigini gorun bebek istiyosa verin lutfen sekeri duser sarilik olabilir siz sklmadan ugrasin ilk gunler cok onemli aman dikkat ac kalmasin emzik ise tokluk verdigi icin kullanmayin diyen cok kisi var ama cogu kiside emmeyi gelistirir diyor o sizin tercihiniz nasil isterseniz ama memeyi kesin verin her istediginde suan cenesi cok kuvvetli degil cabuk yoruluyodur ara ara ondan da istiyo olabilir sabredin
Kubra_elif_ahmet Vanilyasekeri34 Emziği biraz daha verememeye çalış sarılığı yükselebilir. Şu aralar ne kadar emse kar zaten
Vanilyasekeri34 HHhhK sütüm gelmiyor çok yeni olduğu için biraz ek olarak mama takviyesi yapıyoruz. 1 haftaya gelir sütün dedi doktorum…
HHhhK Vanilyasekeri34 benimde gelmedi olabilir bunlar sen kafani rahatlat ve anneler bu konuda tecrubeli dinle ne derlerse getirirlerse ye ic hic dusunme kotu seyler geliyo sut hatta bi hafta sonra ustun basinda sutun akar merak etme Allah rizka kefil o evladinda gonderir riskini ama yinede versen memeyi bence son secenek senden ayrilmak istemiyo bebegin kokunu cekmek yaninda kalmak onu tahatlatiyo olabilir