Emine003 benim de ilki 4.5yaşında çok şükür sağlıklı atlattık o günleri o da ben yatarken okulda arkadaşlarına öğretmenine annem evde hasta yatıyor diyormuş aynı sizinkinin parkta söylediği gibi 😢 yaa aynen her kalktığımda her tuvalete gittiğimde yaşadıklarım aynı aynı inşallah sonu da aynı biter 🤲🏻 İnsan gerçekten yaşayınca anlıyor yaşamadan da bilmiyor beni anlayan benim geçtiğim yollardan geçip sonu güzel biten birinin varlığını bilmek anlaşıldığımı bilmek ne güzel dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸 İşte doktorum bu iç rahatlığını güzel örnekleri 1kere vermedi bana, her kontrol sonrası ağlayarak çıktım ve her kontrol sonrası en az 2gün ağrıdan kendime gelemedim ve her an bişey olur korkusu yaşadığımdan bişey olursa başından beri beni biliyor tanıyor diye bırakamadım ama son kontrolde eşim de ben de yeter artık dedik inşallah yeni doktorumla güzel bir bağ kurarız korkularım yerini güzel umutlara bırakır 🤲🏻 Siz de değiştirmişsiniz bu da bana iyi geldi yanlış mı yapıyorum duygumdan kurtardı🌸 teşekkür ederim iyi ki böyle bir post açmışsınız denk gelmişim😊