Merve2843 mrvsrcn üzülme ben ilk verdigimde 0,100 cikti 2 gun sonra tekrardan verdim 12 ye yukseldi adet gununede daha varmis sen yinede dikkat et kendine
fatma24--- mrvsrcn canım ben dedim sana o test markası hiç iyi değil..hep yalancı pozitif çıkarıyor..😔
Mihrimahvuslat Benannemioluyorum sen yanlış anladın hiçbir şekilde çizgi çıkmadı sarı ve kırmızımsı lekeydi zaten hamilelik olsaydı çok silik bile olsa çizgi çıkardı nasip değilmiş demekki Allah büyük askerden gelince eşim artık tedaviye başlıcaz 5 sene oldu çünkü
mrvsrcn Mihrimahvuslat bilmiyorum canım ya hayırlısı yani bu sabahta yaptım test yine çıkmıştı adet olmazsam başka marka alacağım
Mihrimahvuslat Sevda-123 nasip değil herhalde bazen düşünüyorum belkide Allah’ın bir bildiği var ki nasip etmiyor eşimle biraz sıkıntılarımız var yoksa Rabbimin katında asla zor değil evlat vermek
Gamzedefnem mrvsrcn canım yükselme ihtimali var benim adetten 7 gün öncesi 1.66 çıkmıştı adet günüm geçtikten sonra pozitif görmüştüm
Mihrimahvuslat mrvsrcn bekle adetine kadar olmazsan git tekrar kan ver hem erken gebelik testinde de çıkmış kaset test denedin mi
Mihrimahvuslat mrvsrcn hamile olmasan testte asla çıkmazdı belki kanda yavaş yavaş çıkar betan sabret adet günü bence git tekrar kan ver yada birgün önceden
Merve2843 mrvsrcn Allah buyuk canım ümidini kaybetme 0,100 hamilelik yok denen deger suan 3000 lerde adet gununede daha var sabret biraz daha 💛
Mihrimahvuslat mrvsrcn ben burda çok okudum kanda yok gibi değerle çıkıp sonra yükseldiğini sabret Allah büyük
Mihrimahvuslat mrvsrcn stres yapma inşallah vardır bişey çıkmasa da üzülme Allah hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip ediyor zaten 🤲🏻☺️