mrvsrcn Bağlı olmadığım is yerine yakın bi sağlık ocağına gittim ben test yaptım pozitif çıktı, ilaç kullanıyorum kan vermem lazım dedim aldılar bakalım ne zaman çıkacak geç çıkıyormuş sağlık ocağı
Bkrts_irem6513 mrvsrcn bizede haber vermeyi unutma canım bizde heyecanlı bir şekilde mutlu haberlerini bekliyoruz 1 saate e nabıza düşer hemen
Bkrts_irem6513 mrvsrcn benim de hastalığa 8 gün var bir sağ bir sol kasığım tutuyor hep aynı zamanda belirti oluyor mu bilmiyorum ama sağ yumurtalığım sancılanıyor hep
Sabibo mrvsrcn sonuçlar çıkar çıkmaz haber et mutlaka, seninle birlikte heyecanla bekliyorum bende😍 İnşallah güzel haberleri bir daha alırsın
Tusami mrvsrcn bu test ilk 10dk içinde benimde çıktı bu ay, hamileydim. Var gözüküyor, inşallah sağlıkla ilerler, benimki kimyasal oldu maalesef. Ama böyleydi testim hatta bir tık daha silikti , hayırlı olsun 🌸💖
mrvsrcn Tusami aminn insallah saglikla benimledir bebegim, Rabbim size bana isteyen herkese hayırla saglikla nasip etsin 🌸
mrvsrcn Bkrts_irem6513 kasiklarim canim birde genital bölgemle bacağımın birlesme kısmı hep böyle karıncalanma gibi oluyor geceleri burun tıkanıklığı yasıyorum
Bkrts_irem6513 mrvsrcn yani ben iki tane düşük yaşadım Bir tanesini dokuz haftalıkken kaybettim ikincisini sekiz haftalıkken kaybettim Açıkçası birincisinde hiçbir belirti yaşamadım ikincisinde yerleşme kanaması oldu oradan anladım bir de böyle rengim kararmıştı Çok şükür tüm tahlillerim temiz çıktı sadece ne olur ne olmaz diye yine kan sulandırıcı iğne kullanacağım hamile kalırsam Ben de burun tıkanıklığı olmuyor da gece böyle çok ateş basması oluyor ama işte oda belirti mi değil mi bilmiyorum ki yani hiçbir şey anlayamıyorum ben de çok istiyorum Rabbim her isteyene sağlıklı vatana millete hayırlı annesine babasına milletine karşı vicdanlı evlatlar nasip eylesin hepimize
mrvsrcn Bkrts_irem6513 aminn herseyin hayırlısı ve sağlıklısı rabbim güzel günler göstersin hepimize 😍
mrvsrcn Allah hepinizden razı olsun 😍 dualarınızı eksik etmeyin insallah 🌸🤲🏻 rabbim bende içinde isteyen herkese hayırla saglikla nasip etsin 🧡
Mihrimahvuslat mrvsrcn hastaneye gidiyoruz dedim ya Konya’ya kaynanamı getirmeye sarı lekeler geldi korktum eşime dedim 2 buçuk saatlik yol geldikte test aldık yakın eczaneden negatif 1 hafta var hasta olmama olsaydı silik bile olsa çıkardı demi 😬🥺
Mihrimahvuslat mrvsrcn yok kaset test aldım belim coo ağrıyordu karnımda öyle sarı lekelerde görünce korktum biraz kırmızımsı gibiydi sanki ama negatif çıktı halada devam ediyor ağrılarım 🥺