Merhaba,
İnanın çok yürekten yardım ve yorumlarınızı istiyorum.çok şükür 33+4 2300 gr 45cm leri gördük. Ama amniyon sıvımız sınırda yaklaşık 30. Haftadan beri böyle. Hastanede yattım ¾ gün bir sıkıntı yoktu ama olur ya suyum aniden biter vs olursa sezaryen doğuma hemen alınır diye. Ama dr dedi ki olmaya da bilir doğuma kadar böyle devam da edebilir . Ciğer geliştiriciler de yapıldı.ben de evden takip istedim hastanede daha fena oldum . Ped kuru,amnisure testi negatif ,rahim ağzı kapalı. Herşey yolunda gibi. Deli gibi su içiyorum,havuç suyu,armut,baklava yiyorum ki şeker suyunu biraz attırsın diye .bebeğin böbrekleri de çalışıyor. Nedeni belli değil yani. Bu hafta biraz artmış gözüktü ama yine sınırda. Bunu yaşayan var mı? Bunu yaşayıp zamanında sağ salim doğum yapan oldu mu? Nolur yardım edin. Ara ara akıntı gelse bile gecesinde hemen ultrasona acile gidiyorum hep sınırda . :/ 37lerden sonrayı görmek için dua ediyorum. Tabii Allah korusun bebek susuz kalmasın diye daha çok dua ediyorum . Tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. İnanın tüm yaşamım bu oldu ⅘ haftadır.