Sarslan Merhaba Hanımlar, şuan 8.ci haftadayım ve açık Pembe kanamayla uyandım sabah.. Geçmişte bir düşük maalesef yaşadım, kanaması olan ve yinede sağlıklı bir Evlat sahibi olan var mı aramızda? Ne yapmalıyım.. 😔
M-eng95 Sarslan canım o kadar çok var ki kanaması olup sağlıkla kucağına alan hemen doktora git en büyük öncelik o daha sonra ise mutlaka dinlen canım
tazebiranne_hg04 Sarslan tabiki 9 ay boyunca kanama ile devam eden de var 1.5 aylıkken düşük kanaması geçirdim hastanede yattım 3. Aya kadar riskliydi durumum sonra 4 aylıkken tekrar kanama yaşadım plasentadan kaynaklı + kanama alanım vardı düşer bile dediler ve şuan 26+5 teyiz risk durumumuz yeni geçiyor Allah’a hamd olsun buna şükür bol dua ve nasip biraz da Rabbim nasip etmeyecekse herşey oluyor nasip edecekse ne olursa olsun yine de oluyor
Tuuba01 Sarslan ilk gebeliğimde ilk aylarda kahverengi kanama oldu hafif hafif ikinci gebeliğimdeyim şuan da ilk üç ayda 3kez kanamam oldu hatta böyle patlarcasına misafir vardı kıyafetlerimden bile dışarıya aktı kanama dakikalarca sürdü yoğum bi şekilde hastaneye yatış verdiler yatmadım oğlum küçük diye evde yattım hatta doktor düşük ilacı verdi kullanmadım bile şükürler olsun bebekte bende iyiyiz doğuma bir ay kaldı yani Rabbim korursa koruyor
Momy_eyyuptalha Sarslan benim deil pembe yoğun kırmızı kanamam vardı 9 haftalıkken canım çok şükür bişey olmadı proluton Depot progestan kunlaniyorum kanamam kesildi en iyisi doktora gidin en azından progestan proluton verebilir
Kadriye1993 Bende 6 haftalık hamileyim benim de ara ara pembe kahve ye dönen kanamalarım oluyor iğne yaptırıyorum nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum ne zaman biter bu kanama
Nnanaa Bende de dün akşam 1 2 damla kahverengi akıntı oldu dr önemli değil dedi. Sonradan şunu farkettim normalde regl günümmüş bugün gebe olmasam. Belki alakası olabilir diye düşündüm.
Sarslan Bende baya korktum..şuan ağrım yok ama bir kıpırtı var, bakalım üç saat sonra doktorum açılıyor nasıl dayancam.
Sarslan Tuuba01 Tuuba01 açılmasını bekliyorum kesinlikle gideceğim, şuan durdu birşey gelmiyor daha ama yinede emin olmak için. Inşallah sizde son ayı güzel atlatırsınız. :)
[silindi] Sarslan ilk haftalarda cogu kisi yasiyor bende de oldu 1 ay yattim hemen doktora gidin devami gelebilir allah korusun yaticaksiniz 1 ay yattim poset dahi kaldirmadim uzulmeyin geciyor bebege guvenin olumlu dusunun🙏