Tugbabzkrt Kızlar lütfen yardım edin mide yanmam durmuyor artık gasvin şurupta içiyorum ama artık fayda etmiyor önereceğiniz çözümler var mı?
Rmys196 Tugbabzkrt bende mide yanması şeklinde değilde sanki böyle boğazımın orda bi ateş yanıyormuş gibi oluyor yediklerimden kaynaklı oluyo şu sıralar yağlı acılı baharatlı tüketmemeye dikkat et sade soda naneli şeker ve naneli sakız biraz hafifletebiliyor kişiden kişiye değişebilir inşallah geçer 🙏
Sbm050421 Tugbabzkrt dün gece bende uyuyamadımm, artık kesinlikle sarımsaklı baharatlı ve yağlı yememe kararı aldım , soda içtim süt içtim hafifledi , en doğrusu yediklerimize dikkat etmek galiba
Umay255 Tugbabzkrt gebelerde olur mu bilmiyorum bi kaşığa karbonat koycam ağzına atıp su icicen direk kesiyo ama gebelerde bilmiyorum kuzumm araştır mutlaka
Esmaaae Ben rennie yada gaviscon kullanıyorum aslında rennie bana hemen etki ederdi ama şuan 34+3 olduk gün geçtikçe faydası olmamaya başladı sen kaç haftalıksın
Sude_ahdem Saat 04 40 uyuyamıyorum hem ağrı hem kusmamsk için direniyorum.prilam içtim progestan fitil tabi bunlaro 01.00 da artık ilaçlardan mi oluyor anlamadım. Dayanamıyorum.ne zaman geçecek.herkes yediği yemeklerden bahsediyor.ben de yemek görmek istemiyorum
Tugbabzkrt Sude_ahdem inan bende en sade şekilde yemek yememe rağmen delircem artık hem kusma hem mide yanması
Tugbabzkrt Rmys196 hamile kaldığımdan bu yana hiçbir şekilde acı tüketmedim baharatlı ya da çok dikkat ediyorum ama çözemedim yanma problemini
Rmys196 Tugbabzkrt seni çok rahatsız edecek derecedeyse doktoruna söyle mide koruyucu hap veriyorlarmış diye duydum gebelere zararlı olmayanlardan onun kesin faydası olur diye düşünüyorum
Zeydmirza Tugbabzkrt benim de durulmaz bir ağrım oluyor rennie tablet o anlık kesiyor yoğurt yemek çok iyi geliyor başladığında birkaç kaşık yeseniz faydasını görürsünüz
Sude_ahdem Tugbabzkrt yorumuma gaviscon u eklemeyi unutmuşum.dojtorunuza danışarak gaviscon yazdırın. Gebelikte çok kullanılıyor.surup ve çok işe yariyor