Melek2424 Kızlar 6haftalık hamileyim bacağımda ve bel kısmımda bu kızarıklar oluyor kaşıniyor acaba nedendir 😳
Nisayazc Melek2424 hic korkma canim aynisi bende de oldu kan ilaci veya vitamin kullaniyormusun eger kullaniyorsan onlarda alerji yapmis olabilir. Ben doktora gittigimde uyuz denildi ama bakildi uyuz olmadigi ortaya cikti alerjikmis kan ilacina alerjim lldugunu ogrendik doktorum kan ilacini kesti ciger et yememi soyledi kan depolanmasi icin 🥰🥰
Neslikra06 Melek2424 ben uyuza benzettim ama iniallah değildir geceleri artıyorsa kırmızı sivilce tarzı şeyler çıkıyorsa özellikle avuç içi bel göbek göğüs ucu ve genital bölge kaşınıyorsa büyük ihtimal uyuz oluyor geçirdiğim için biliyorum salgında var zaten muhakkak cildiye görünün
Merve_tna Melek2424 bence doktorunuza bunu söyleyin çünkü bende çok kaşınıyordum ve bana safra asitleri testi yaptı gebelik kolestazı olabilir dedi ihmal etmeyin
Melek2424 Nisayazc b12 vitamini kullaniyorum canım bide d3kullandım hamile olmadan önce bacağımda göbeğim bel yanım kaşıya kaşıya yara ettim resmen işallah sizin dediğiniz gibidir 🥹🥹🥹
Nisayazc Melek2424 dayanilmiycak dereceye giderse mutlaka acile gitmeniizi tavsiye ederim cunku bu ara uyuz salgini da var benim ailemden 3 kisi suan uyuz bebek te dahilinde .
Melek2424 Nedenini öğrendim evimde iki tane büyük papağan var tüy değişiminden kepek olmuş odalarına girince kapısı açık olunca kaşımmalar başliyor bir kere daha kaşınmıştım bu kadar etkili olmamıştı sanırım hamilelik hassaslaştırıyor vücudu 😳😳🙂🙂