Hulyanur Kızlar acil cevablar mısınız 6+4haftlgım leke diye korkuyorum ama yogun kıvamda beyaz tonlu bir akıntı var Acaba iltihap mı başına gelen var mı korkyrm leke diye
Caglasmsk Hulyanur leke kahverngi veya pempe gelir canim. Enfeksiyonun olabilir doktora görün yinede.
Duyguserda Hulyanur iltihap kapmışsın büyük ihtimalle bol bol su iç maydanoz ye en kısa sürede de doktoruna görün canım
Asminsmom Hulyanur daha cok kucuk haftadasin maydanoz diyenlere inanma düşük yaptırır ödem sokturur cunku
Angell Akıntıdir canım kan değilse korkma artık başlar onlar enfeksiyon da olabilir yakininda sağlık kurumu varsa yine için rahat etsin bı git baktır
Angell Hulyanur takip et bakalım devami gelecekmi ve bolca su iç korkma için ferah olsun bişey yoktur
Caglasmsk Duyguserda daha yeni onun bebegi tutunmaya calisiyor canim maydanoz dusuge yol acabilir söktürücü ozelligi oldugu icin maydanoz yemesi sakıncalı.
Elcnerdgn Beyaz ve seffafsa korkma beyaz dışında çok sarı kahverengi kırmızı yada pembemsi olursa doktora gitmelisin. Ama sendeki normal akıntı canım suanda korkmana gerek Yok
Patito__ Hulyanur yok cnn o akinti normal leke sari veya kahverengi oluyor icini ferah tut akinti ilerleyen zamanlarda arrabilir endiselenme
Selocan Hulyanur aynısı bende de var. Araştırdım ama hamilelikte gayet normalmiş öyle olması. Korkma yani hani içinde şüpe kalmasın tabi doktora zor yine de..
Selocan Hulyanur köyü sümüksü sildikçe falan da geliyo bazende camasirimda görüyorum. Yani normal akıntıdan köyü kivami
imren1212 Benim de oluyor normal lököre diye geçer hamilelik akıntısı merak etme kanama olursa doktora git