2347 Mrb arkadaşlar çok endişeliyim bgn iki tane idrar testinde pozitif çıktı kan verdm acilde test sonucum 106 çıktı regl günüme bir gün vardı acaba değer düşük mü en son regl tarihim 3 Mayıs
yigitinannesiiiii 2347 canım kiminin değeri regli geciktiği halde 30 ,40 oluyor kimininki daha yğksek oluyor endişelenicek bi durum yok yani kişiden kişiye göre değişir o rakamlar sen 2 güne bir kan ver değerinde düşün olmadığı sürece endişelenme🥰🥰
BusePolat 2347 Benim adetim 1 gun geçmişti ve değerim 32.6 çıkmıştı simdi 37 haftaligim senin değerin gayet güzel Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
2347 Çok tşk ederm ilk gebeliğim hiç bu konuda bilgim yok 7 ay sonra oldu bgn 106 olunca üzüldm ama reglime bir gün vardı bir sonraki testte kaç çıkmalı ve doktor için ne zmn randevu alınmalı acaba sudan çıkmış balık gibiym hiç bişey bilmiyorum
yigitinannesiiiii 2347 2 gün arayla vermelisin aynı saatler ve aynı yerde vermeye özen göster bi sınraki en az 200-210 olmalı canım değerin
2347 Aynı yer ve aynı saat olmasi biraz zor cnm ama bı sonrakini sağlık ocağında yaparım ordan devam ederm çok düşük degl o zmn yani öyle düşük görünce korktm kaç haftalık anlayamadm