Ipek1996 Arkadaşlar ben normal de balık etlıyım kilo almaya müsaitim 37+4 deyım son 2 aydır nerdeyse kılom hep aynı gram oynuyor toplam 8 kılo aldım geçen hafta gıttıgımde 36+4 de bebegım de 2750 gramdı kılosu dusuk geldı ben kılo almadığım ıcın alamıyor mu acaba 15 günde 250 gram aldı çünkü 10 hazıran da doktor doğum için gün verdi 11 gün kaldı bebeğime nasıl kılo aldırırım bilgisi tecrübesi olan varmdır?
Edabykl Ipek1996 sizin kilo alip almamanizla bebeğin kilosunun alakasi yok sizin beslenmenizle alakasi var hergun yumurta bolbol ceviz ve muz yiyin ayrica süt yoğurt gibi şeylerde tüketin kilosu az değilmiş 11 gunde 3 kilo olabilir bebek
Emine003 Ipek1996 yok canım senin kilonla alakalı değil bak ben 95.5 la hamile kaldım şuan 93 kiloyum 38 haftalık hamileyim bebeğim 37. Haftada gittiğim de 3100 gr di yani bizim kilomuzla alakalı değil kuzum sen beslenme tarzın nasıl bilmiyorum ama daha çok kaşar peyniri muz tahin pekmez yoğurt yumurta bunlara ağırlık ver canım ayrıca bebeğinin kilosu az değil 11 günde de yine iyi kilo alır canım zaten son haftalarda çok kilo alıyo ya bebekler sağlıklı olsunda kiloyu doğunca da alır canım 🤗
Sbm050421 Ipek1996 8 kg yu hangi haftalar aradı aldınız acaba , bir de boyunuz kilonuz neydi hamile kaldığınızda
Ipek1996 Ben pek düzgün beslenemiyorum onun farkındayım yemek annem yada eşim ne yapar getırırse yıyorım bılegımde sıkıntı var su bardağı dahı tutamıyorum yerı gelıyor sıkıntılı bır dönem olduğu için birde grip oldum doğuma da az kalınca kafama çok takılıyor Edabykl
Arzuayaz Kasar peyniri,muz,ceviz,sut,maden suyu, gibi seyler tuketrsenz kilo alimi olur ☺️ minyon bir bebekte olabilir sıkmayın canınızı toparlar inşallah 🥰@Ipek1996
Edabykl Ipek1996 bence bebegin kilosu az degil dedigim gibi hergun yumurta haslayin yiyin muz ceviz ozellikle cok iyi kilo aldiriyor süt icin 11 gunde 3 kilo olur
Ipek1996 1,55 boyum 69 kılo ıle hamıle kaldım suan 77 yım ve 31 haftada işten ayrıldım o zamandan beri kılom aynı bı ara ödem dem 79 oldum gerı ındım