umutsuzolma Bir kanguru baktım 800 lira şaşırdım daha pahalısı vardır kesin 😶 Uygun fiyatlı kanguru arıyorum bilenlere duyrulur
Snemgokbil umutsuzolma bana da hediye geldi ebebekten aldılar ama bı gün taktım zor oluyor diye takmıyorum 😀 kullanışlı gelmiyor
sliya30 umutsuzolma ayy germek mi ne pahallanmış 🙈 iyiki hamileliğimden saklamışım şimdi benim ki kaç lira olmuştur acep vah vah 😂😂
Happy_001 umutsuzolma hayir kullanılmış sıfırı ıyo bı marka bulmasın canım mamadus aldım ben 80 liraya
lunam umutsuzolma baby boroosh öneririm. Fiyatı benzerlerine göre uygun. Yenidoğandan itibaren aparatsız kullanılıyor. Kızım 2 aylıkken aldım, 1 aydır kullanıyorum çok rahat. Ben amazondan almıştım, 430 tlydi ben aldığımda şimdi ne kadar bilemiyorum tabi.
Sbm050421 umutsuzolma bence dolaptan alın , zaten çok az kullanılmış oluyor bebek ürünleri , genelde yepyeni oluyor , makineye de atabiliyorsunuz , ben sling aldım dolaptan 56 TL ye geldi kuponumla, trendyolda 250-300 TL
Melismelis umutsuzolma Dolap uygulamasından solomon babaynin kangurularına bakabilirsin ben ilk çocuğumda sıfır almıltım ama hiç kullabmadan oraya koyan var kullanılsa da güzelce yıka nolacak devir idare devti 😂