Adakus Bugün lavaboya ikidir gidiyorum şeffaf jel şeklinde ama katı bi akıntı gördüm hani bi peçete ile iç çamaşırımdan alacak şekilde katıydı hiç bir anlam veremedim hiç te olmazdı normal akıntım var ama bu da ayrı bi farklılık oldu neyle alakalıdır bileniniz var mı ? Bu arada 38+3 haftalığım doğumuma 10 gün kaldı
sudamlasi Adakus doğuma hazırlık akıntıları onlar onun renklisi nişan oluyo😄yani kahverengi pembemsi gelirse korkma. Ama kimisinin nişanı da öyle renksiz şeffaf oluyo
SedanurAydnAta Adakus ilişkiye girdiyseniz öyle olmuş olabilir 🙈 ama nişanda olabilir biraz araştırmıştım kahverengi veya kanlı olmadanda olabilirmiş nişan zamanınız gelmiş artık 🍀
Adakus sudamlasi SedanurAydnAta ElifKarata İlişkiye en son 2 gün önce girdiğim için ilişkiden kaynaklı düşünmedim ama 🤷♀️ İki kez de gördüm sabah gördüğüm daha azdı ama bu sefer gördüğüm de iki saat sonra çay kaşığı kadar dır çok katıydı ve karnım da aşırı sertleşmeye başladı neler oluyor çözemedim 🤷♀️🤷♀️ Sizce?
ElifKarata Adakus bence bişey olmuyor daha 😍😂😂 olsa sen şimdi yerinde duramazdın canm sanki . Nişan olmuş olsa bile hemen başlamıyormuş Doğum sadece sancı geliyormu ona dikkat et suyun geliyormu ona dikkat et
Adakus ElifKarata yok belli daha bşy yok da birden bire belime acayip acı girmeye başladı ağırlaştı dün gece de oldu bi 3 dk kadar şimdide başladı nefes kesen bi bel acısı ama kalça üstünden itibaren bacaklarıma atacak gibi oluyor
Adakus ElifKarata valla inşallah 😁 beni gören bu 9 ay neee deyip duruyorlar artık çocuğun geleceği varsa da gelmiyor