Zuhalsareelif Kızlar karnım assagı ındı ve en basta mıde eksımem azaldı cok sukur ? Ama ne zaman gelır bılmıyorum 38+ 5im .sız karın assagı ındıkden sonra ne zaman dogrudunuz?? Bu ara benı dogum postlarıyla cok gorceksınız sanırım ben dogurana kadar:))
Zma Zuhalsareelif aynı gundeyix.benimde karnım dustuu giren herkes öyle diyor .bakalım önce hangimiz doğum yapicak .tahmini doğum tarihiniz varmı
svbarut Zuhalsareelif karnın asagi düşmesini nasıl anlayorsunuz. Ben sabah asagi düşmüş gibi hissediyorum akşam yukarda hissediyorum. 37 haftadayım.
Zuhalsareelif Zma uyguLamada 9 gun dıyor doktor ıse bunhafta durmaz bebek bas assagı dıyor .Gerısı gayrı Allahu teale bılır bende sancı beklıyorum sız ne durumdasınız
Zuhalsareelif svbarut karnın sertlestıgı ıcın assagıda hıssedıyprsundur canm .karnın ve mıden arasında dort parmak arşın varsa düşmüş demektır . Benım barıs eskısı gıbı degıl oturup kalkarken bırde ıyıce vajınada uzerıne oturuyorum sankı
yasemin_- 34+1 deyiz beni görende göbeğin düşmüş diyor merak ettim gelecek yorumları burada bekleyeyim 😁
Zma Zuhalsareelif bana da on Haziran civarı doğum deniliyor .henüz sancılar yok .sanirkm sen benden önce dogurursun