Albertos Kızlar 21 haftalık hamileyim göz çevremde lekeler vardı ama şimdi dahada çoğalmış ne yapcaz 🤷♀️böyle kalırmı ki Benim gibi olan varmı daha yolun yarısında bu hale geldim sonuna kadar ne olur 🙄
Nuuurrr Albertos solante nin leke gidericisi iyiymiş ama gebelikte kullanılmıyor sonrasında araştırmalarıma göre
TugceSenelKavak Albertos yalnız değilsin benim hem alın bölgemde hem bıyık bölgemde iyice koyu lekeler belirdi. 18 haftalık hamileyim daha. Bütün yaz güneş kremi kullandım üstelik.
Albertos TugceSenelKavak çok sinir bozucu inanki nette gezmekten başım döndü hani azaltmak için ne yapabilirizin peşindeyim arkadaşım 😒 inşallah çoğalmaz
Albertos TugceSenelKavak cinsiyet bellimi senin benim oğlumda hiç böyle olmadı şimdi ise kızım olcak mahvoldu cildim 🙄
TugceSenelKavak Albertos inşallah çoğalmaz. Gebelikten sonra da uzun bir süre geçmiyormuş. Cilt bakımına filan giderim herhalde geçmezse ilaç faydası yokmuş çünkü.
Elanaz Albertos Benimkinin içinde damlalığı da var, her gün banyodan sonra elime üç dört damla damlatıyorum, bütün yüzüme sürüyorum. Hiç yağlı olmuyor, krem gibi yumuşacık yapıyor.