BoNCuK043 ekoglu34 ne güzel 😍 herkes Bilge isminin önüne veya arkasına ikinci bir isim daha koymami istedi ama kızımda ileride benim gibi hem kendi hemde eşinin soy adını kullanmak isterse diye tek isimde karar kıldım yoksa hem iki isim hemde iki soy isim olunca çok fazla uzun oluyor ☺️
Hamideersin Esleminannesiii kızım olursa inşallah zeynep asel düşünüyorum ben oglumun adı da ali miraç
Esleminannesiii MDeniz42 idil Serra veya NİL Serra olsun dedim bende babamız beğenmedi Eslem berrayı ben koymuştum kızıma bu kızımızada kendi isim koymak istiyor ama doğdu doğacak isim bulamadı iş yine bana düştü 😂 simay lena olsun dedim onuda kabul etmedi 😂
MDeniz42 Esleminannesiii bence İdil Serra da çok güzel. Bizde babamızın keyfini bekliyoruz benimkileri beğenmiyor kendinin de önerdiği yok😂
Esleminannesiii Melos12 bende simay lena olsun dedim de babamı lena lina kedi ismi koymam çocuğa dedi 😂😂
GamzeAkdgn Esleminannesiii 8 Haziran carsamba günü doğuruyorum , prensesimin ismi Nildeniz olacak Allah’ın izniyle 💜💜
Hesramm Tüm hamiş arkadaşlarımın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum 🤍💜bende yeni öğrendim cinsiyeti 2. Prensesim geliyo sanırım ben biraz gelenekselciyim adı Zeynep olacak insallah ☺️