Abc34 Kızlar 9 haftalık hamileyim. Sürekli yırgunum, canım hiç bişey yapmak istemiyor. Yemek yapmak, evi temizlemek, çamaşır, bulaşık. Napıcam ya. 2 haftadır ütüler birikti. Artık utanıyorum. Eşim ütüsüz giymeye başladı. Bi tane 3 yaşında oğlum var. Hayattan soğumuş gibiyim. Nasıl toparlıcam kendimi
Vera09 Abc34 bişey yapma canım yat dinlen çocuğuna bak bu günler geçecek. Eşiniz ütü yapmasını bilmiyor mu neden utanıyosunuz
Alparslann Abc34 canım tek değilsin bende yaklaşık 17 haftalık hamileyim bazen gücüm olmuyor yemek bile zor yapıyorum eşim Allah razı olsun birşey demiyor utusuz giyiyor çok zoruma gidiyor ama çok şükür bu hafta toparladim kendimi sende toparlayacaksin 💞
Senaras0604 Abc34 18 haftalık oldum ben de yeni yeni kendime gelip biseyler yapmaya başladım. Çok iyi anlıyorum sizi o haftalarda ben de öyleydim bi süre sonra öyle de böyle de toparlanacaksınız. Utanmasam ağlıcaktım ütü yaparken 😂 o kadar içimden bişey yapmak gelmiyordu. Belli süre kahvaltı, dışarıdan ya da eşim hazırladı biseyler o şekilde doyurduk karnımızı. Mecbur yapılması gereken şeyler var tabiki riskiniz yoksa yavaş yavaş yapın kafanız da dağılıyor hem. Zaman tanıyın kendinize vücut da adapte olmaya çalışıyor, geçecek.
Gizemislam06 Abc34 daha bunlar ne ki , son 3 ay iskence çekiliyor , ben suan 34 haftalık hamileyim , diyorum ki ben Birsey yaşamamışım . Un çuvalı gibiyim , oturduğum yerden kalkamıyorum , kötürüm gibi oldum , eşim kaldırıyor beni ayağa 😀
Abc34 Vera09 yapmasına yapar ama öyle bişey değil. Sabah 6 da çıkıyo akşam 9 da geliyo. 200 derece sıcakta çalışıyor. Nasıl diyim sen yap ütüyü diye
Bebetoveannesi Abc34 sen eşittir ben 😞 bende aynı durumdayım iki buçuk yasını geçmiş kızım var evimi satıp farklı bir yerde ev aldım müteahhit iki ay içinde teslim olacak dedi diğer iki ay için kira ödemeyelim eşyalar taşın yerleş olmasın diye kayınvalideme geldim kendisi yok on beş gün beraber kaldık biz rahat edelim diye köye gitti her sene gider ama bu sene erken gitti ev de kimse olmadığı halde yapamıyorum bu evde kendi düzenim değil aitlik duygum yok elim kalkmıyor hiç birsyw neyse ki bu hafta son evime taşınıyorum insallah geçer bu ruh hali
sliya30 Abc34 aynı ben 12 haftalığım bulaşık mskğnam bozuldu bulaşıklar birikti yemek desen yapamıyorum yalayan ölü gibiyim sürekli uyuyorum ayrıca açım sadece dürüm canım çekiyor ağlıycam artık 😟
Sevval4 Abc34 valla hiç bu moda girmedim doğuma 2 gün vardı çalışıyordum son gün havuza bile gittim fıldır fıldırdım 9 ay boyunca ✌️