Ftma4 bende yaşadım bunu çok kötü eşiniz aynı evde kim otuyorsa beraber tedavi olmalı artı ben uyguladigimi yazacağım inşallah sizde fayda görürsünüz çok şükür biz gördük şöyle söyleyeyim giydiginiz giymediginiz yıka bileceğiniz yikiyamadiginiz tüm kıyafetlerinizi posetleyin yedi gün içinde kalsin ağzı bağlı olarak ondan sonra bu soylicem ürünleri alın sonra kükürt tozu ve beyaz vazelin ve kükürtlü sabun bunları alin sabunu ile lifleneceksiniz vazelinle kükürt tozu nu karıştırıp kullanacaksınız ucgun ama bu ucgun bunları uygulamanız gereken şeyler var önce banyo yapmadan önce giyeceğiniz kıyafetleri tersten utuleyin sonra banyo yapın çıktıktan sonra kulak arkasından tut ayakparmaklarina kadar karışımı sürün üstünuzu giyin yattiginiz yatağın carsaflarini yıkayın yikamiyorsaniz havalandırın ama en az 60 derece yikamalisiniz ürünleri sonra evi elektrik süpürgesi yapın muhakkak silin bunu ucgun boyunca böyle uygulicaksiniz ama ev halkıyla beraber sadece siz yaparsanız geçmez esinizde sürecek dördüncü günü giyeceklerinizi tekrar utuleyin ve banyo yapın hı bu arada başladığınız gün başınızı yikicaksiniz ondan sonra aynı saatte bu kremi süreceksiniz başınızı yikamicaksiniz ucgun boyunca hergun aynı saatte sürüp kıyafetler değişecek carsaflarda üçüncü günün sonunda başınızı yikicaksiniz unutmayın sormak isteğiniz başka bir şey varsa sıra bilirsiniz bu arada duş alırken ben en son biraz beyaz sirke suya karıştırıp döküp çıkıyordum bir süre böyle yaptım bu uygulamadan sonra