zilhan Canım bende 9+6 günlük hamileyim , bende de 3.8 gibi birşey çıktı troidim ve ilaç başladı doktor bana da korkma asıl içmezsek kötü bence . Bende yemekten yarım saat sonra içiyordum ama bundan sonra bende 1 2 saat geçtikten sonra yerim
Meliyyke Hilalgezgin değerin kötü bir değer değil kolayca düşürülebilir. Düşürülmese de bebeğe zararı olacak bir değer değil. Tiroit çok korkutuyor insanları ama sadece abartıldığını düşünüyorum. İlaç kullanmıyorsan ilaç başlarlar 50 mg kadar. Kullanırsın 1 hafta sürmez düzelmesi için rahat olsun.
Meliyyke Rabia344 yani tiroit hastası olarak yanlış bilgi vermeniz acayip sinirlendirdi beni. 3.8 değerle kimse engelli ya da zeka geriliği olan çocuk doğurmaz. Korkutmayın insanları.
Rabia344 Meliyyke Pardon da siz kafayı mı yediniz ? Ben yanlış bir şey konuşmadım. İlaç kullanması gerekiyor ihmal etmemesi gerekiyor diye konuşmuşum. Önce bir algınızı kontrol ettirin ondan sonra bana konuşun.
Rabia344 Meliyyke Ne kadar bayılıyorsunuz insanların hakkına girerek bir şeyler yazmaya. Troid bu tehlikeye atılmaz. Değer kaç olursa olsun ilaç kullanması gerekiyor. Tahlillerini devam ettirmesi gerekiyor İlaç da kullanılmazsa daha kötü şeyler ile sonuçlanabiliyor. Ama belli ki sizin bu konuda bilginiz yok. O yüzden daha fazla insan hakkına girerek bir şey yazmayın buraya.
Hilalgezgin Meliyyke pardon nerde yanlış bi bilgi vermişim ? Konuşmaları okursanız bilgim olmadığı için sormuşum lütfen boşa duyar kasmaya çalışmayalım🙏🏻
edis22 Hilalgezgin hummm. Onu bilmiyorum. Ama yinede ayni sey. Bence en az 1 saat onceden icinki iyi etki etsin
2melekannesii___ Hilalgezgin Ilk gebeligimde hep 50 mgr kullandim. Bu hamileligimde 2 ay 25 ml sonra 50 oldu. Gebelik sonrasi geciyor benimki.
Hilalgezgin zilhan benim ilacımın adı başka 10 unda randevum var bakıcam birdaha🙏🏻 İnşallah herşey yolundadır
Meliyyke Hilalgezgin canım onu sana yazmadım başka kullanıcıya yazdım tiroit ameliyatı olduğu halde yanlış bilgi veren arkadaşa:)
Rabia344 Hilalgezgin Canım benim amacım seni bilgilendirmekti. Yanlış bir şey konuştuğumu düşünmüyorum. Ama eğer konuşmuş isem hakkını helal et. Troid çok ciddi mevzu ne olursa olsun. İlacınızı ihmal etmeyin tahlillerinizi her ay düzenli yaptırın. Ve Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın vakti zamanı geldiğinde inşallah🙏🏼🦋
Hilalgezgin Rabia344 Estağfirullah bunu buraya yazan bilgilenmek isteyen benim olurmu öyle şey helal olsun🙏🏻 Teşekkür ederim cevapladığınız için